Laskihan se, onneks! Nyt on usko ja toivo palannut jälleen :-D. Joka päivä oon syöny jotain hyvää MUTTA kohtuuden rajoissa. Oon ihme kyllä pystyny pitään sen siinä enkä oo sortunu mässään enempää ja eilen vieraiden aikaankin söin vaan jonkun kahen sentin slaissin kakkua ja yhden ohuen pullaviipaleen, molemmat omatekemiä!!! Tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä kun pystyy hillitteen ittensä!! Aaaaah.

Kertaus eilisestä:

Aamupaino 52,0kg. Syömiset: kahvi maidolla*2 ja iso kahvi maidolla, salaattia aamupäivällä, iltapäivällä "lounas" (pieni annos makaronilaatikkoa ja paaaljon salaattia), illalla se slaissi kakkua ja pullaviipale, iltapalaks pieni annos salaattia ja raejuustoa. Vettä tietysti vähintään se 1,5l pitkin päivää... Näistä kertyi n. 460kcal, ihan hyvä saldo päivälle.

Illalla iski hirvee halu painaa mennä stepperillä, alko hiertään kun oli patteri loppunu eikä se näyttäny aikaa ja kaloreita mutta onneks oon aikasemmin kirjannu ylös steppaamiset niin arvioituna kulu n. 75kcal sen 15min aikana. Sitten lisäks vielä vatsalihas*25 ja selkä*20.

Tänään aion taas lähtee lenkille jossain vaiheessa päivää, kohta voisin vatsat ja selät tehä. Tuntuu taas et on ittensä herra. Ihanaaihanaaihanaa!!!

                  1594809.jpg

Tuntuu että pystyy ihan mihin vaan. Ihana tunne, eikö?

-------------------

Uh, tälle päivälle on jo hieman alle 500kcal!! Söin vähän kakkua ja jäätelöä.. No, ei ressiä. Eipä... Ainakin on niin ällöttävä olo nyt ettei mitään tee mieli syödä. Kävin onneks 40min lenkillä, illalla aion vähän Crossata tai stepperillä kuluttaa näitä kaloreita. Hirveesti ei parane syödä tänään enää, en halua että vaaka näyttää huomenna aamulla joku +2kg kun se on nyt lähteny niin hienosti laskuun taas!! Hyvä minä... Että täytyy aina pilata. Mutta pystyin hillitteen itteni vaikka teki mieli vielä lisää jäätelöö, en ottanu. Enkä ota!! Yäääk.