Hahaa, päivä on ollut mitä mahtavin! Olen oikeen raivolla yrittänyt polttaa kaloreita ja onhan se onnistunutkin, myös syömiset on pysyneet aisoissa. Ei edes oo tehny hirveesti mieli mitään, mut söin kuiteski ruisleivän juustolla tos iltapäivällä ettei taju ihan kokonaan lähde. No ei ees heikota mutta kunhan nyt höpisen...

                      1621757.jpg

Kävin sitten kolme kertaa lenkilläkin tänään niinkun aamulla uhosin. Heheh, teki hyvää!! Ja kun oli niin kuuma niin hiki virtas ihan suoranaan, ihanaa! Eli liikkumiset tänään olis tälläset:

Lenkki 1; 65 min (-300kcal), lenkki 2; 50min (-250kcal), lenkki 3; 25min (-115kcal), stepperillä 20min ja raivoisa siivous (:-D) 30min, yhteensä niistä -190kcal. Liikunnasta kokonaisuudessaan -855kcal!!!!! Huhhuijaa.

Ja sitten syömiset. Niissä ei paljoo kerrottavaa ole, kahvi mustana*2 (n. 8kcal??), ruisleipä ja juusto (85kcal) ja mehukeittoa 1dl (8kcal). Just tulin suihkusta ja siellä himoitsin taas ruisleipää mut enää ei tee yhtään mieli. Mehukeittoo voisin pari desiä juoda ennen nukkumaanmenoa, päivän syömiset olis sit siinä... Jos tää suunnitelma toteutuu, päivän kalorit ruoista siis n. 109-117kcal, riippuen otanko 1dl vai 2dl mehukeittoo.

Mahtava olo taas!

Katoin samalla kun steppasin, tota Olet mitä syöt. Katon sitä sillon tällön jos telkkari sattuu oleen auki ja oikeella kanavalla, mut nyt laitoin sen varta vasten tuleen sieltä koska siitäkin saa tavallaan intoo tähän omaan hommaansa. Ihan järkyttävää, miten ihminen voi päästää ittensä niin huonoon kuntoon kun siellä olevat on?? Siis hyvä homma et on tullu sit ajatelleeks et ei kaikki oo ihan hyvin kun on hakenu ko. ohjelmaan mukaan mut luulis ny et hälytyskellot alkais ittellä soimaan jo sillon kun ei omat housut enää mee kiinni vaan täytyy ostaa isompia!? No ei kai sit.. Sit toinen on tää Suurin pudottaja. Nyt sitä ei kai tuu telkkarista mut oon sitä joskus kattonu ja varsinkin sitä alkuperästä, siis jenkkiä. Huhhuh, niiden jälkeen on kyl aika sanaton.. Mut äskön huomas et stepperi vaan alko käymään kovempaa mitä enemmän ohjelmassa näytettiin sitä rasvan ja sokerin määrää mitä joku ahtaa itteensä!! Yääääk... Enhän mä kiellä ettenkö ite söis samaa paskaa joskus, mut se onkin siis joskus. Kun siis miten voi päivä ja viikko ja kuukausi toisensa jälkeen syödä vaan sitä samaa kamalaa mössöö??? Hyiiii...

Huhhuijaa. No jaa, seuraavaan aiheeseen... :-) Join tänään toisen kahvinikin ilman maitoo! Hihii, aattelin jos jättäisin maidon kahvista kokonaan pois, säästäis kuukaudessa monta kaloria! Enkä mä ees tarvi sitä maitoo siinä, kahvi on mustana yhtä hyvää kun maidolla. Jee!

Niin ja nyt on taas se pelätty viikonloppu. Mut tänään on menny huippuhyvin, toivon tosiaan et huomena jatkuu samaa rataa ja sunnuntaina kans. Apua. Vähän jännittää mut ainakin yritän tosi kovaa. Ja aion onnistua!! Enkä aio ajatella että kerran kun tänään jäätiin hirveesti miinukselle kaloreissa niin ei tunnu missään jos vähän ottaa karkkia. Ja suklaata. Ja sipsejä. Ja vaikka mitä. Hyi, ei tee yhtään ees mieli. Onneks :-)

Vettä olen juonut tänään n. 2litraa.