Niin nyt sitten itsehillinta takaisin jostakin ja aloitetaan elämään niinkun ihmiset tän mässäyksen jälkeen. Eilen tuli vedettyä vielä sit pussillinen (n. 200g) irtokarkkeja mutta lupaan ja VANNON että ne oli viimeset hetkeen!! En saa ajatellakaan herkkuja ennen kun paino on saatu takas 49,5kg:aan. Ja vaikka eilen niin vaahtosin etten vaa'alle astu ennen lauantaita niin eihän sieltä voi pysyä pois, ihan turha sellasta uhkailla ittelleen. Vaaka näytti 51,5kg, yäk. Siis yäk!! 2 kiloo enemmän kun pitäs, hyihyi!!! No siinä tulos juhannuksesta ja sen jälkeisestä ajasta. Paska sentään. Mut nyt se loppuu.

Eilen illalla väänsin 40*vatsa, 20*selkä, 20min crossia n. 18,5-19km/h eli meikäläiselle lujaa :-D. Laitoin siitä kaloreita kulutetuks n. 250kcal. Ainiin en siis ostanutkaan eilen sykemittaria vaikka piti. Ostan sen myöhemmin, nyt siihen ei varallisuus riitä. Niin ei varmaan 250kcal tunnu missään siinä kalorimäärässä mitä eilen tuli syötyä mutta kai se jostain on alotettava. Enkä uhkaile itseäni millään paastoilla koska sillon en pysty niitä pitämään. Keitän kohta aamupuuron, vaikka nälkä ei olekaan (ihme...), no, ettei sit tuliskaan. Katotaan miten päivä rullaa eteenpäin, mehukeittoa kaapissa on 3litraa joten se ei ainakaan pääse loppumaan :-D. Puuroa voisin syödä päivälläkin, mut en tosiaan tee mitään tarkkaa suunnitelmaa koska sillon se ei pidä. Ainiin, mehukeitoissa mun uusi suosikkini on vadelma-persikka <3! Ihanaa kertakaikkiaan!

Ulkona näyttää olevan ihana ilma, jospa tästä sitten aamupalan jälkeen lähtis vähän lenkkeileen! Sit päivällä vielä toinen kierros.. Joo näin tehdään.

Mut toivotaan nyt et tää elämä palaa taas raiteilleen tässä. Laitetaan se palaamaan!!

1677521.jpg kuva