Perjantaina iski kamala himo syödä. Sillon iltapäivällä. Ja sit kans söin. Mut päivä meni hyvin, illalla vasta mökillä alko tekeen mieli ruokaa. No en oikeestaan syönyt edes kun ruisleivän viipaleen juustolla, vähän karkkia (oikeestaan aika paljon) ja sitä rataa.. Mut en siis ihan hirveesti. Mutta lauantai oli ihan kamala... Aamupäivä alkoi perunoilla ja pihvillä koska perjantaina illalla ei enää grillattu. No, sit söin päivällä pehmiksen, illalla vähän taas karkkia, jäätelöä, mustikkapiirakkaa... Kaikkea. Hyyyiiii. Viikonloput menee aina päin persettä. Mut sain perjantaina/lauantaina jotain edes aikaseks, kykin mettässä kolme tuntia keräten mustikoita... Kaloreita kulutettu tunnissa keskimäärin 150 eli yhteensä 450kcal/3h. Eipä tuo mustikoiden kerääminen mitään hikiliikuntaa ole mutta oman osansa tekee se paarmojen ja hyttysten huitominen :-D. No, nyt kun tässä taas näki miten viikonloppu meni, aattelin koittaa siirtää karkkipäivää perjantaille (ja lauantaille). Koska näin se luultavasti menee tuleivaisuudessakin. Torstain siis vielä menen "normaalisti". Hohhoh, elämä on kamalaa. Välillä. Nyt kyllä ei oikeestaan haittaa tällä hetkellä, olo on jo ihan hyvä enkä edes ole kovin turvoksissa enää. Ja koko tää viikko on tosi kiireinen, en varmaan edes kerkee kuulumisia kertoileen tänne koska meillä muuttuu osote. Se tuli vähän nopeesti ja yllättäen ja niinkun sanoin, koko tää viikko menee varmaan lentämällä ohi ja uudessa paikassa nettiliittymäkin aukee vasta ens viikolla, en muista mikä päivä. Että sillon sitten seuraavan kerran, viimestään.

No joo.. Ainiin, eilinen siis meni jo ihan ok, aamulla tosin (siis aamupäivällä) söin pari lättyä, aamupalaks, mut muuten. Jätskiä söin kans, mut vaan vähän, en tunne siitä syyllisyyttä koska oli niin lämmin :-). Ja muu päivä meni hienosti. Tänään tavoistani poiketen söin aamupalaks leiväpalasen juustolla ja jogurtin, pakko syödä kaappeja nyt tyhjäks ettei tarvi ihan kauheesti ruokatarvikkeita roudata uuteen paikkaan. Joops..

Mut nyt täytyy jo kiirehtiä, kaupungillakin pitää ehtiä tänään käymään! Koitan palata asiaan ennen ens viikkoo mutta jos ei onnistu, sillon sitten viimestään! Älkää unohtako <3