Iiiiihanaaaa! Alkava päivä on jo neljäs hyvä päivä putkeen!! Hih... Ehkä en siis olekaan täysin toivoton tapaus :-)))! Tää päivä kun vielä menis putkeen, tai siis pakkohan on mennä koska huomena on punnitus ja odotan sitä kun kuuta nousevaa.. (tosin en kyllä ymmärrä miksi nousevaa kuuta odotetaan mutta joo) Enkä siis halua että vaaka näyttää jotain ylimääräsiä koska on sortunut johonkin älyttömään. On kyllä aika vahva tunne et hyvin menee koska näin monta päivää on putkeen mennyt jo ihan loistavasti ja punnituspäivää en halua pilata. Haluan tietää paljonko painan. En uskalla edes arvailla.. Oli kyllä sellanen mässäilyputki päällä et siitä ei rangaistuksitta selvitty, tuskin neljäkään hyvää päivää poistaa kaikkee sitä. No arvaillaan nyt et jossain 51kg:n kieppeillä pyöritään.. Luultavasti vähän enemmän... No, se nähdään sitten huomena!

Tänään pidän lepopäivän liikunnasta, kävelylle iltapäivällä saatan mennä koska vihdoinkin on hyvä ilma! Mutta ei mitään hikoilua. Illalla käyn saunassa sit hikoilemassa. Ja tänään käyn vihdoin ostaan sen sykemittarin! Hih.. Sitä on varmaan pakko testata kävelylenkillä mutta ei raskaampaa. Vannon :-).

Ja huomena on karkkipäivä jee! Mietin viimeyönä kun en saanut nukuttua että saan syödä 100g karkkia. Ihan mitä vaan mutta 100g ainoastaan. Ja ostan tasan sen verran enkä yhtään enempää koska sitten jos ostaa enemmän, syö ne kaikki. Tai jos pystyy jättään pieneen määrään, ne loput tulee syötyä sitten seuraavana päivänä.. Ja päätöshän on että yksi karkkipäivä viikossa! Ja se pitää :-). Paljon päätöksiä, hehe!

Olo on nyt mitä parhain. Aina vois olla tällänen. Kun osais syödä vaan samanlailla miten oon nää päivät tässä syönyt niin on paljon parempi olla. Eikä ole edes mikään herkku himottanut! Ei oo ollenkaan tehnyt mieli. Ostin suklaapatukan eilen toiselle puoliskolleni eikä tehnyt yhtään mieli sitä. Laitoin pullaa ja keksejä ja kaikkee jälkkäriä enkä himoinnu mitään niistä.

Ostin yks päivä sen KG-lehden ja luin jutun sokeririippuvuudesta. Ehkä mulla onkin se? Sokeria on vaan saatava. Mutta en mee ihan niin äärimmäisyyksiin että jättäisin kokonaan sokerin pariks viikoks pois, mut en syö sitä kyl enää niinkun ennen. Se sai mut päättään tän karkkipäiväjutunkin ihan tosissaan ja muut päivät oon sit ilman sitä moskaa. Kattelen tänään kauppaan mennessäni et oisko muita hyviä laihdutuslehtiä tarjolla :-D. Hävettää vaan viedä niitä kassalle, en tiedä miks mut hävettää vaan. Viimekskin oli jotain ongelmaa sen hinnan kanssa, ensin olin jonottanut varmaan vartin verran kun kaks aika largekokosta naista osti kärryllisen rasvaa ja sokeria, yritin piilotella lehtee takana olevalta mieheltä ja onnistuin siihen asti kun pääsin kassalle ja sitten alettiin pyörittelemään ja ihmettelemään että "miten ihmeessä tää KG-lehti antaa tälläsen hinnan vaikka tässä lehdessä on tällänen hinta??" Siinä sitten naama punasena ilmotin etten maksa senttiäkään enempää lehdestä kun mitä siinä on ilmotettu ja juoksin kaupasta ulos kun olin saanu lehteni ostettua. Hävetti. Mutta miks??

Joo.. Menen tänään lääkäriltä ruinaan lääkkeitä ja sen jälkeen kauppaan taas säheltään. Ja häpeämään :-D.

Ainiin, eilisistä syömisistä; koko päivän aikana söin kaurapuuron leseillä, mehukeittoa, 2*kahvi mustana, 2dl jauhelihakeittoa, 2*ruisleivänpuolikasta juustolla, rasvattoman jogurtin leseillä ja teen.. Urheilua tuli ainoastaan aamupäivällä crossi (hikiset) 20min. Ne oli oikeesti hikiset, en oo aikaan hikoillu crossilla niin paljon kun eilen.. Hyvä vaan :-). Illalla tuli niin kaatamalla vettä, niinkun koko päivän, etten viittiny lähtee enää lenkille. Liikunta jäi aika minimaaliseks mutta ei voi mitään. Huomenna sitten taas, tänään onneks se lepopäivä. Jalat on juoksemisesta aika puuduksissa.

Mutta huomisiin taas rakkahat <3