On siis tosi hyvä fiilis. Oon saanu vähän selvitettyä ajatuksia viikonlopun aikana ja nyt ymmärrän mitä haluan. Joo, haluan olla normaali, mutta haluan myös laihtua. Enemmän kun mitään muuta. Laihtua. Niin siis tapahtukoon :-D.

Aloitetaan purkamaan viikonloppua perjantaista. Perjantai meni paremmin kun hyvin, kävelylenkkiä tuli tehtyä 50min ja syömisien osalta (aamupala kaurapuuro, mehukeitto ja leseet + kahvi mustana, välipala omena ja rasvaton jogurtti 150g+leseet, lämmin ruoka hernekeitto 1,5dl sekä ruisleipäviipale juustolla, iltapala 2*ruisleipäviipale juustolla ja tee) tosi hyvin. Perjantai oli ensimmäinen ihan kokonaan herkuton päivä varmaan viikkoon tai puoleentoista. Huhhuh. Jo oli siis aikakin. Menin perjantaina siis onnellisena nukkumaan...

Noh lauantaina lähdettiin vähän shoppailemaan. Tai oikeestaan vaan kattelemaan.. Mut pyörimään anyway. Ostettiin pussillinen karkkeja... Ei oikeestaan tehny ees mieli. Aattelin et katotaan sit illalla jos tekee mieli. Aamu alkoi samalla setillä kun muulloinkin ja shoppailureissun jälkeen söin 2*ruisleivän viipaletta juustolla. Ja palan itsetekemää hedelmäkakkua. Heh. No iltapäivällä käytiin sit syömässä pannupizza puoliks, joopajoo, ja illalla tuli syötyä vielä muutama mustikkapiirakan pala, pari pullaviipaletta, mansikoita pari kappaletta ja noin puolet siitä karkkipussista. Oli se aikamoinen määrä mut ois voinu huonomminkin mennä.

Sunnuntain alotin poikkeuksellisella aamupalalla kun en jaksanut keittää puuroa. Laiskimus. Söin siis ruisleivänpuolikkaan juustolla, rasvattoman jogurtin 150g ja kahvin mustana. Päivällä kaveri kävi kahveella ja join 2*kahvin mustana. Tässä vaiheessa kun oltiin jo pitkällä iltapäivää, huomasin ihan älyttömän turvotusen, mahtaako menkat sitten olla alkamassa.. Meinaan ei ikinä oo edellisestä päivästä näin pitkälle tollasta turvotusta mahassa mikä eilen oli, eikä koko päivänä ollut edes nälkä. Ei yhtään. Söin illan puolella kuitenkin n. 150g kanakeittoa, loput oli heitettävä roskiin kun se vaan etoi.. Niin ja sit taas ruisleivänviipaleen juustolla. Illalla join pelkästään teen. Eli eilinen meni tosi vähällä syömisellä ja edelleen on hirveen turvonnut olo... Lenkkiä tuli yhteensä 50 min, ensin aamupäivällä 25min reipas kävely ja illalla 25min juoksu/kävely.

Viikonloppuun oon suht tyytyväinen.

Tänään aamulla söin puuroannoksesta 2/3 osaa, ei vaan menny alas. Nyt juon samalla kahviani tässä, ei sekään oikeen maistu. En tiedä mikä nyt sitten riivaa, onko ne alkavat naisten vaivat sitten vai mikä. Aion lähteä aika pitkälle lenkille kohta kun saa itsensä vähän enemmän vielä hereille vaikka ulkona onkin sateista ja märkää, yäk. Jaa siellä tuleekin vettä ihan kunnolla, täytyy nyt sitten miettiä kuitenkin uudestaan.. Illalla jokatapauksessa käyn taas juoksemassa. Se on mukavaa kun on karvainen kaveri seurana :-).

Huomenna käyn sitten kuitenkin ostaan sen sykemittarin vaikka aikasemmin ajattelin etten sitä osta. Mut ostan kuitenkin... Niin ja mun punnituspäivä on aina tästälähin TORSTAI! En käy enää joka päivä, nytkään en ole käynyt vaa'alla 1,5vkoon. Torstai on hyvä päivä koska sillon otan aamupainon ja illalla saan herkutella. Ja taas on sit koko viikko aikaa pudottaa painoa :-). Jospa tää toimisi sitten näin...

Ei kai tällä kertaa muuta, olihan tässäkin jo :-)