Minulla on siis syömishäiriö ja lievä masennus. Että sillai... Mutta jotain konkreettista saatiin, verikokeissa näkyi että estrogeeni on todella alhainen, johtuen siis rajusta laihdutuksesta. Sitä koitamme siis saada kohoamaan lääkkeillä, ja tämä alhaisuushan (toivottavasti) selittää jatkuvan makean ja varsinkin suklaan sairaalloisen himon. No, lääkkeet alkavat vaikuttamaan yhden, kahden viikon kuluessa, sillon osaan paremmin sanoa onko huomattavaa vaikutusta. Sitten lääkäri käski syödä aamulla ja aamupäivällä enemmän. Enemmän?? Hui kamalaa, syön nykyään aamusin aina puuroa, miten ihmeessä pystyn vielä sen lisäksi syömään jotain muuta.. No, oli kyllä aika ähky olo tänään aamiaisen jälkeen, joka oli siis puurolautasellinen, jogurtti ja vettä. Kahviakin juon vasta nyt kun ei olisi millään mahtunut enää heti aamiaisen jälkeen.

Lääkäri suositteli luettavaksi kirjan Lupa syödä. Kävinkin hakeen sen heti eilen ja aloitin pikkuisen sitä tavaamaan. En ole alkusanoja pidemmälle päässyt joten ei kommentoitavaa, vielä :D.

Joo, mitäs muuta sitten... Eilen oli karkkipäivä. Heh. Päivä meni aika mukavasti, söin kohtuudella ja terveellisesti. Illalla tosin siis niitä irtokarkkeja, mutta muuten.. Ainiin, sitten nukkumaan kun piti mennä, ei väsyttänyt. Ei sitten millään.. En ymmärrä, otin lääkkeen kuitenkin hyvissä ajoin... Noo, menin sitten olkkariin lukemaan vielä. Söin herne-maissi-paprika -sekoitusta jota jäi päivälliseltä.. Sit vielä pari cracottea pelkällä juustolla ja mustikkapiirakan palasen. Sellanen yöllinen syöminen. Mutta ei oikeestaan ees tuntunu miltään.. Eikä tänä aamunakaan harmittanu.

Nyt ei tee mieli syödä. Se on ihan hyvä. Suunnittelin sillain et jos tossa puolen päivän aikaan söisin pinaattikeittoa ja leipää, iltapäivällä kanaa ja riisiä ja sitten iltapalaks jotain, en tiedä vielä mitä. Kai tää on ihan normaalia että edelleen suunnittelee päivän syömisensä?? Vaikkakin vaan suurinpiirtein?? Toivottavasti...

Uloskaan ei viittis lähtee kun näyttää taas siltä että alkaa sataan minä hetkenä hyvänsä... No mutta, ei kai kummallisempaa tällä kertaa, katsellaan sitten taas kuinka tämä tästä lähtee rullaamaan :)