Kaikki kunnia ja ylistyslaulu kyseiselle kirjalle! Siitä on muodostunut mun raamattuni, heh. Mutta se on niin hyvä, yksi niistä harvoista kirjoista joiden en soisi päättyvän koskaan. Heikkoina ja huonoina hetkinä haen tukea ja motivaatiota siitä, samoin kun hyvinä hetkinä se on todella palkitseva. Ihan mieletön. Ymmärrän asioita nyt niin paljon enemmän kun aikaisemmin ja voi kuinka usein se onkaan niin oikeassa.

No juu, sitten vähän jotain muutakin :). Viikonloppu meni tosi hyvin, perjantaina illalla kävin hölkkäämässä saman 30min ja lauantaina oli lepopäivä, päivällä kävin ainoastaan kävelemässä 20min. Eli vois sanoa ettei sillon tullut tehtyä mitään. Sunnuntai piti olla kans välipäivä hölkkäämisestä, se on meinaan aika rankkaa nilkoille ja aamusin usein kävelenkin niinkuin olisi sattunut vahinko housuihin :D. Mutta illalla urheilun puute alkoi niin pahasti hiertämään et ei muutakun lenkkivermeet niskaan ja lenkkipolulle... Olen siis riippuvainen :D. Tästä päivästä en ole vielä varma menenkö illalla lenkille, kävelylenkin oon jo tehnyt, 50min. Yheltätoista syön välipalan ja sen jälkeen lähden kauppaan..

Leivoin eilen pullia, pohdin josko tänään yhden maistaisin :). Rakastan tuoreiden pullien tuoksua mutta eilen ei tehnyt mieli syödä. Ehkä ihan hyvä.. Toisaalta mietin että jos syön yhden, tuleeko sitten taas se etten pysty lopettamaan ja ahmin niitä kun viimestä päivää? Ehkä siksi en uskalla syödä edes sitä yhtä... Vieraille niitä tarjosin ja jätin muutaman miestä varten mutta loput pakastin. Muutama kappale per pussi niin niitä voi sitten sulatella kun tulee vieraita tai jos uskaltaa itse yhdellä herkutella. Siis jos uskaltaa.

Mutta mulla siis menee ihan mielettömän hyvin. Ahminut en ole melkein kahteen viikkoon, tarkkaan en muista montako päivää on mennyt näin. Mutta siis melkein 2 viikkoa. Ihanaa! Siis jos näin vaan jatkuu niin olen megaonnellinen! Lauantaina kävin vaa'alla ja se näytti tasan saman verran kun aiemmallakin kerralla. Hyvä juttu :)

Jeps, huomiseen sitten :)