Eli edellisen viikon liikunnat olivat seuraavanlaiset:

MA; Kävelylenkki 58min (-261kcal), hölkkälenkki 38min (-332kcal), TI; Kävelylenkki 58min (-234kcal), hölkkälenkki 28min (-221kcal), KE; Kävelylenkki 55min (-271kcal), TO; Kävelylenkki 47min (-237kcal), crossi 15,5min (-110kcal), PE; Kävelylenkki 77min (-323kcal), hölkkälenkki 35,5min (-273kcal), LA; Metsässä kävelyä, SU; Kävelylenkki n. 20min

Ihan hyvä saldo vaikka tuskailinkin etten jaksais mennä lenkille. Perjantaina siis, kävin sitten kuitenkin mutten mennyt ihan pisintä lenkkiä mutten kyllä lyhintäkään joten olin ihan tyytyväinen :). Viikonloppunakin tuli käytyä ulkona toisin kun yleensä, heh. Lauantaina käveltiin metsässä aika rankkaa polkua, tosi jyrkkiä ylämäkiä oli muutama.. Ja minä teräsnaisena tietenkin puskin rattaita kaikki mäet ylös, hih :D. Toisaalta harmittaa etten ottanut sykemittaria tolle reissulle mukaan, olis ollu kiva nähdä paljonko siinä kulu kaloreita.. Mut se oli sellanen koko perheen metsäretki jollon ei ollut tarkoitus ajatella kaloreiden polttamista tai muutenkaan ottaa sitä urheiluna :). Oli siis ihan kivaa. Ja sunnuntain lenkki sama homma. Ei ollut sykemittaria mukana mutta kai siinä arviolta n. 100kcal kulu. Kun ylämäkiä oli taas hirmu monta :D. Harmi vaan että vettä sato niin ei viitsinyt sitten pidempää reittiä mennä, mies kun on tehty sokerista, haha.

Noniin se siitä liikuntapäiväkirjasta ja sen analysoinnista. Eilen oli taas viikon toinen karkkipäivä. Big Brotherin lomassa tuli syötyä Makuunikarkkia n. 300g ja lisäks vielä annos jäätelöä :D. Ei tarvi taas ajatella herkkuja ennen seuraavaa namipäivää, jos sillonkaan, hehe. Olin sen verran sokeria täynnä eilen nukkumaan mennessä että mietin jo tekeekö tällä viikolla ollenkaan mieli pitää karkkipäivää :D. No, kyllä se mieli siitä muuttuu mitä lähemmäs torstaita mennään, oon aikas varma. Sillon kyllä haen karkit jostain muualta kun Makuunista ettei niihin pääse kyllästyyn! Ja hävettää aina hakee sieltä samasta Makuunista kauhee säkki karkkia kun ne myyjät varmaan muistaa jo. Heh. No en tiedä kiinnostaako niitä kuka ostaa, kuinka usein ja minkälaisen määrän mutta itelle tulee sellanen pieni nolostus aina :). No joo..

Tänään oli pisin kävelylenkki aikoihin, minuuttia vaille 1,5 tuntia. Se vähän venähti sen takia kun tietyömiehet oli kaiken maailman traktoreilla ja kuorma-autoillaan taas vaihteeks tukkinut sen tien mitä yleensä menen takaisin kotiin. Joka kerta kyllä pusken niiden välistä menemään mutta tällä kertaa ne oli tukkinu tien niin että ne olis joutunu siirtämään autojaan että olisin mahtunut kulkemaan.. Joten nöyränä sitten ajattelin kiertää pidempää reittiä takaisin ja ehkä vähän pelkäsin myös vihaisia katseita, "TAASKO toi sama ja tähän samaan aikaan, TAAS joudutaan tekemään tietä".. Mistä niistä tietää??

Joo no eipä tällä kertaa sitten muuta taas :)

PS. Banaaneita menee edelleen päivässä niin monta etten edes kehtaa kertoa montako :D