Mutta sillä erotuksella että enää en pelkää viikonloppuja :) Ennen pelkäsin niitä kuollakseni koska viikonloppuisin tuli ahmittua. Paljon! Mutta ei enää.

Ostin eilen Makuunista 300g karkkipussin. Ei pitäny ottaa niin paljon mut oli liikaa hyviä vaihtoehtoja :D. Ja jos nyt kerran viikossa suunnilleen syö karkkia niin saa sitä sillon sit olla kunnolla, hehe. Paitsi et alkuviikosta sallin itselleni pienen herkuttelupäivän jos tekee mieli, just viimeyönä suunnittelin sitä ja mietin mitä sillon sit söisin. Kun torstai on se pääkarkkipäivä (heh), jollon saan syödä ihan mitä lystää ja yleensähän se on siis suklaata pääasiassa. Se alkuviikon päivä vois olla joku n. 100g hedelmäkarkki tai lakupäivä. Joo.. Mut ei liian tarkkaa suunnitelmaa!

Eilen oli taas lenkkipäivä kans.. En tiiä mistä johtuu mut eilenkin heti kun lähdin hölkkään, iski ihan hirvee niinkun väsymys, tai oikeestaan uupumus jalkoihin. Huomasin sitä paitsi kun olin jo pihasta lähtenyt että lippiskin unohtu päästä enkä uskaltanu kääntyä hakeen sitä koska oisin varmaan jättänyt lähtemättä uudestaan :D. Noh, sama lenkki silti mentiin, 31min ja -260kcal. Lenkin jälkeen on aina ihan pimeen hyvä olo, kai siitä saa jotain sairasta tyydytystä kun riuhtoo tuolla menemään :D.

En ole edelleenkään päässyt irti siitä ajattelutavasta että jos syön karkkia tms hyvää niin sen jälkeen pitää se "hyvittää" jollain. Niin ja eilen hölkätessä karkkipussi vaan vilkku silmissä, ajattelin etten saa syödä niitä jos en mee tätä lenkkiä. Ja karkkipäivän jälkeisenä päivänä yleensä teen päivällä pidemmän kävelylenkin kun yleensä ja illalla tottakai vielä normi hölkkälenkki. Tänään ei ollut poikkeus, vähän aikaa sitten kotiuduin 75min kävelylenkiltä, paloi siellä onneks 300kcal. No okei, -301kcal mut en oo niin pilkun tarkka :D. Tästähän ajattelutavasta just pitäis päästä eroon...

No, siinäpä ne tän päiväset, varmaan palailen viikonlopun jälkeen asiaan! Hyvät viikonloput kaikille!! :)