Maanantaina söin päivällä kakkua. Ja suklaata. Ja muffinssin. No, illalla sitten menin töihin kuluttamaan kaloreita, evääks otin vaan yhden banaanin.. Oli vähäsen nälkä kun tulin kotiin mutta söin kuitenkin aamulla vasta. Heräsin tiistaina (eli eilen) vähän ennen puoltapäivää ja lähdin sängystä suoraan hölkkälenkille :) Sain kulutettua melkein 400kcal sillä lenkillä, jes! Eilinen meni muutenkin jo paremmin syömisienkin osalta, söin ehkä hieman keskimääräistä vähemmän. Tänään on hyvä linja jatkunut, onneks. Nyt alkaa tuntumaankin jo paremmalta ja että alkais taas hillitsemään itsensä. Huh..

Ainiin en ole edellisen viikon liikuntojakaan vielä listannut.. Jospa ne sitten ens kerralla muistaisin, joko tänään myöhemmin tai huomenna sitten :).

Päätin että vähennän hölkkäämistä neljästä kerrasta kolmeen kertaan viikossa. Se neljä tuntuu vähän liian paljolta, kolmekin kertaa on ihan hyvä. Vielä kun käyn joka päivä (paitsi viikonloppuisin) aamulla pitkällä kävelylenkillä. Ainakin yritän.. Poikkeuksia tulee nyt olemaan koska teen niitä satunnaisia työvuoroja, osa aamua ja osa iltaa.

No, nyt ei oikein irtoa.. Mutta katsotaan jos kerkeen vielä tänään tulemaan listaan ne menneen viikon liikuntasaldot :)