Kamala innon puuska, ehhehe. No, ei siihen tarvittu kun kaks täysinäistä lepopäivää ja yks mässäilypäivä :D. Ja nyt se uus into alkoi nostamaan päätään pikkuhiljaa. Oon tässä illan mittaan kotosalla tehnyt kaikkea kun sähköjänis, heh. Unilääke ei vaikuta, oon sen kuitenkin ajoissa ottanut.. Joten otin äskön vielä nukahtamislääkkeen ja tulin tänne odottelemaan sen vaikutusta :). Joku täysjärkisempi saattais odotella sitä sängyn pohjalla...

Kävin illalla piiiitkässä ja kuumassa suihkussa. Vähänkö oli ihanaa, seisoin siellä vaan ja annoin veden valua.. Kokoajan kääntäen kuumemmalle. Koko pesuhuone oli täynnä höyryä (enkä enää nähnyt peilikuvaani saunan ovesta). En olisi millään tahtonut tulla pois sieltä ihanasta lämmöstä. Suunnittelin sitten huomiselle kauppalistaa, mitähän terveysintoilutuotteita huomenna mukanansa tois kotiin. Ainakin porkkanoita. Paljon porkkanoita. Toisaalta himottaa päärynätkin ihan hulluna. No, lääke on tainnu sit tehdätehtävänsä ja oonn aika jumissa tässä eikä meinaa pysyä ajatus kurissa.

Huomenna aion alkaa superhyber -aktiivisen ja terveellisen elämäni sanotaanko sitten että OSA 1

Kuula on niin jumissa et paremp tulla huomena tarkastaan nää jörinat ja painua lujaa sinne sängyn pohjalle ja ainakin kuus peittoa päälle!

Hyvää yötä kaikille ihan tasavertasesti