Juu eli olen nyt pikkuhiljaa sisäistänyt tämän homman painonhallinnaksi. En laihduta, vaan yritän pysyä samassa luvussa ja se on hienosti onnistunut. Viimeksi tosin vaa'alla käydessäni se näyttikin 600g vähemmän kun aikaisemmin, tiedä sitten mistä jouhtuen, mutta nyt ollaan jälleen samassa kun ennenkin. Mahtavaa, ihana tunne kun pystyy pitämään sen siinä.

Niin ja munhan pitäis jälleen olla nukkumassa, yö meni taas töissä ja unta on tullut vedettyä vaan n. 1,5 tuntia. Mut kait meen sitten kohta.. Tällä hetkellä ei väsytä. Tänään ei edes ole mitään pakollista tehtävää koska eilen kävin kaupassa ja siivottukin on. Että saan päivän mittaan nukkua niinkun huvittaa :). Ihan jees. Paitsi et nyt alkaa tulemaan jo valoisaa ja oon sit todella huono nukkumaan valosassa. Ikinä ennen ei oo ollut mitään väliä onko ollu valosaa vai pimeetä, lämmin vai kylmä, sänky vai lattia, telkkari täysillä vai hiljasuus, aina pystyin nukkumaan ihan ilman ongelmia.. Toisin on nyt. Raivostuttaa miten unenlahjat voi näin kääntyä ihan päinvastoin yhtäkkiä. Onhan sitä jatkunut kyllä jo reilusti yli vuoden.. Kai se alko pikkuhiljaa sillon raskauden aikana kun sai juosta monta kertaa yössä vessassa. Muutaman kokonaisen yön olen sen jälkeen nukkunut ja se oli siinä..

Mua nykyään vähän pelottaa lähtee lenkille. Nauttisin siitä ihan täysin siemauksin, MUTTA. Mutta, nyt mua on joka kerta (no, kaikki ne kaks kertaa) alkanut pistämään todella lujaa kylkiluiden alle. Oon koittanut eri hengitystekniikoita, syvää ja rauhallista hengitystä ja nopeempaa. Kuulin että se vois olla todennäkösimmin hengityksestä johtuva. Mutta ihan samalla lailla höngin kun aina aikasemminkin eikä ennen tällästä vaivaa ole esiintynyt!! Molempina kertoina oon joutunu lopettamaan hölkkäämisen ja kävelemään loppumatkan. Ottaa päähän ihan suunnattomasti koska muuten jaksaminen olis tosi hyvä mutta se pisto. Aargh!! Millä saan sen loppumaan, onko kenelläkään hyviä vinkkejä tällläseen vaivaan??

Jaahas, tänään olis sitten jälleen karkkipäivä :D. Heh.. Niin no taas ja taas, viimekshän se oli lauantaina koska sunnuntai-illan olin töissä. Eli mulle se on aika pitkä väli :D Hehe. Mulla kyl särkee hammasta melkein jatkuvalla syötöllä et saa nähdä pystynkö yhtään karkkia syömään ilman särkyä. Epäilen. Mutta ei oikeastaan tee edes mieli. Alkuviikosta mietinkin et jos ei tee mieli tänään namia niin säästän karkkipäivän viikonloppuun, luultavasti huomiselle koska lauantai-ilta vietetään taas töiden parissa. Tai jos oikeen pistän pökköä pesään niin venytän sen sunnuntaille :D Siihen en varmaan pysty, taidan olla kuitenkin tänään jo Makuunin karkkilaareilla hamstraamassa :D. Mutta nyt ei kyllä voi ottaa muita kun suuhun sulavia suklaakarkkeja koska tosiaan heti alkaa särkemään hammasta kun pureskelee jotain. Hassua kyllä, särky laantuu hetkeks sillä kun juo vettä. Mutta ei se montaa minuuttia pysy poissa.. Söin aamupalaks tänään jogurtin ja 1/3 banaanin koska en pystynyt enempää syömään sitä. Luulin että pyörryn siihen kipuun.. Ehkä tarvis soittaa sinne hammaslääkäriin. Kun viime viikon lauantaina sain päivystysajan, alko särkeen niin jumalattomasti etten pystynyt olemaan paikallani. En tiedä mitä tekivät koska nyt särkee melkein kokoajan. Että eikun soittoa yksityiselle vaan..

Tällä viikolla oon käynyt jo kaks kertaa hölkkäämässä. Yks olis vielä jäljellä. Kävelyt on jotenkin jäänyt alkuviikosta mutta koitan vielä skarpata ja jos huomenna ei sada niin kävelylle aamusta vaan. Ja tosiaan sen viikon kolmannen hölkän käyn joko huomenna taikka sunnuntaina. Tai miksei lauantainakin koska meen vasta illalla myöhään töihin.

Nyt tuntuu jo että on sellasta täysin turhaa jaarittelua joten lopetan tältä osin tähän :)

---- edit. 11:49

Oli pakko käydä uudelleen vaa'alla kun äskön nousin sängystä vihdoin. Kävin vessassa ja tuntu että pissaa olis tullu ainaskin kuus litraa :D Haha, tosi mielenkiintosta.. No, jokatapauksessa, vaaka näytti aamuiseen lukuun eroa -400g :)