Menin eilen sitten kuitenkin hakemaan karkkia illalla :). En päivällä edes jaksanut lähteä, aattelin et jos illalla tekee mieli ja jaksaa niin meen sit hakeen. Mut vaikka otin aika ison pussin taas, hehheh, niin en syönyt kun max. 150g ja sitten tuli ihan täys stoppi. Olisin oksentanut jos oisin yhdenkin vielä syönyt. Olin vähän ymmälläni mutta tyytyväinen kun laitoin lopun säkistä kaappiin :). Siellä on edellisestä lauantaista vielä suklaalevyn jämätkin, muutama rivi. Vai kolme? No ihan sama, pointti nyt oli kuitenkin se, että osaan lopettaa syömisen jos ei tee enää mieli. Enkä loppuiltana enää edes ajatellut koko karkkia. Siis oikeesti! Ennen ei olis tullut kuuloonkaan tällänen.

Tänään aamupalan jälkeen vähän teki mieli niitä karkkeja kun kurkkasin sinne kaappiin mutta otinkin sieltä vaan suodatinpussin ja keitin kahvia :D. Nyt taas ällöttää ajatuskin kaikesta ruuasta. On ihan kummallista kyllä ollut melkein koko tää viikko, oon melkein väkisin joutunut syömään kaiken mitä oon syönyt. No, ei tätä kuitenkaan kauaa kestä ja sitten saa taas taistella himojansa vastaan :/

Muuta sitten ei ookaan taas tapahtunut :D. Ainiin, eilen oli niin inhottava ilma etten yksinkertasesti vaan viitsinyt lähteä lenkille joten innosta puhkuen sitten crossasin kotona :). 42minuuttia, heh :D. Kaloreitakin paloi 401. Paremmin kun hölkkälenkillä :). Olipa hyvä fiilis.

Tänään taidan pitää lepopäivän kokonaan, koska kävelylle en halua lähteä koska ihan varmaan alkaa heti satamaan, siellä on just sen näköstä. Kyllä näyttää inhottavalta, märkää ja kylmää hyi :(. Mutta eipä muuta tänään, viikonloppuja vaan kaikille!