Silmiä ei jaksais pitää auki mutta pakko.. Noh, ei ole kun muutama tunti niin pääsee päiväunille :). Pari tuntia menee vaikka päällään seisten. Mutta olen kyllä melko varma etten saa nukutuks niinkun ikinä päivällä en saa. Vaikka kuinka väsynyt olis. On se hienoa..

Töissä vaivas kauhea nälkä yöllä. Söin ihan kunnon annoksen (rasvatonta) jogurttia johon pilkoin banaanin palasia. Mutta eipä kai sillä kovin pitkälle voikaan jaksaa.. Eilen ei edes kauhea kiire ollut töissä. Olin aika väsynytkin että positiivista vaan et hiljasta oli. Sitten kotiin päästyäni en meinannut saada millään unta, heräilin vähän väliä ja olisin ollut kahden tunnin unien jälkeen kuudelta ollut valmis nousemaan. Joopa joo.. Töihin lähtiessä kun ei kovin suotavaa oo ottaa unilääkettä :D Pomo olis tyytyväinen kun nukkuis koko vuoronsa. Heh. Mutta nälkä kaikkos aika äkkiä kun sain yöllä ahaa-elämyksen hypätä vaa'alle. Vaikka vasta aamulla niiiiin vannoin etten enää ikinä astu sille kapineelle :D. No se näytti sen verran järkyttävää lukua ettei ollutkaan nälkä enää. Lohduttauduin ajatuksella että aamulla se varmaan näyttää jo vährmmän.. Ja niin se onneks näytti, "normaaliin" lukuun verrattuna +300g. Sen siitä älyttömästä herkuttelusta saa.. Ja neljättä päivää elellään aika niukalla ruoalla, tai no ei oikeastaan mutta sillain normaalilla tavalla. Etten edes halua ajatella mitä vaaka olis näyttänyt perjantaina illalla, kun oli se vika mässäilypäivä.. Yäh. Apua. No, huomenna se ei voi olla kun vähemmän, toivottavasti ainakaan. Ja tuon kamalan luvun takia ajattelin että siirrän herkkupäiväni viikonlopulle, se on ihan suotavaa. Sitten kun olen takasin siinä vanhassa luvussa niin saan syödä karkkia taas. Mutta vaan YHTENÄ päivänä eikä taas kolmena peräkkäin.. Eikös ollut tarkoitus pitää se paino samassa eikä nostaa sitä.. Niinpä niin. Mutta suunta on taas oikea :)

Mitäs muuta.. Ei kai eiliseen verrattuna mitään. Olis ihan kiva ilma lähteä kävelylle mutta noiden yöunien jälkeen ei kyllä jaksa. Ei vaikka kuinka yrittäis pakottaa itteensä.. Ainiin, näin sitten sen aikaa mitä sain nukuttua yöllä, kamalia painajaisia siitä painosta. Ei ehkä olis pitänyt käydä ennen nukkumaan menoa. Mutta joskus vaan tulee se pakottava tarve, tiedättehän.. Vaikka olisi yö. Aamupainohan pitäis kattoo eikä kolmelta yöllä jossakin mielenhäiriössä, voi juma.. Se siitä aiheesta. Aiheet loppu muutenkin :D.

Tällä hetkellä ei tunnu mahdottomalta pitää karkkipäivää vasta sunnuntaina. Edelliseen mässäilyyn olis sitten kahdeksan päivää eroa. Kuulostaa hyvältä.. Katotaan nyt kuinka se onnistuu, nythän on kuitenkin vasta tiistai... Mutta ehkäpä tää on turhaa vatkaamista mikä ei vois vähempää kiinnostaa, joten tämäpä oli tässä tällä erää.

:)