Niinpä niin, taas aamulla oli vaa'alle hypättävä katsomaan joko se näyttäisi sitä mitä pitäisi. Melkein. Arpoi kahden luvun välillä, mutta ikävä kyllä päätyi siihen isompaan eli samaan kun eilenaamulla. Pah.

Karkki"lakko" siis jatkuu.. Olisin EHKÄ voinut pitää tänään karkkipäivän jos lukema olisi näyttänyt paremmalta. Ei kyllä edes tee oikeen mieli nyt karkkia, et ehkä on sit ihan hyvä siirtää sitä :). Tänäänhän on kuitenkin jo keskiviikko, taas on viikonloppu ennenkun huomaakaan. Lauantaina jälleen yöks töihin. Sunnuntaina sitten vois vähän herkutella Big Brother Talk Show'n lomassa ;). Makuuninamia, namnam!

Eilen käytiin kiertelemässä huvin vuoks kaiken maailman Löytötavarataloja ymym. Ihanat joulusuklaa -kasat joka kaupassa jo :D. Ukolle siinä mainitsin muutamasta rasiasta et Nää on hei oikeesti tosi hyviä *VINK VINK* :D. Sano vaan et no voi jumalauta.. Ostin omalle isälleni isänpäivälahjaks sen ison Fazerin suklaa -"levyn", siis sen missä on 9*200g suklaalevyä :D. Tiedän kyllä mistä olen suklaanhimoni perinyt.. Heh.

No joo. Eilen olin ihan hyvällä mielellä sitten iltapäivän ja illan vaikka olinkin tosi väsynyt. Oli ihanaa kierrellä kaupoilla, siis just tollasissa krääsäkaupoissa ja kattella vaan kaikkea. Eilisen hyvän fiiliksen haluaisin jokaiseen päivääni, valitettavasti se vaan ei onnistu :(. Mielialaan ja jaksamiseen vaikutti lääkkeet, joihin olen valitettavasti jäänyt kiinni. Jos jätän lääkkeet ottamatta, mikään ei kiinnosta eikä jaksaisi edes liikkua. Olen pari kertaa kokeillut ja aina sama tulos. Ehkä se korjaantuisi jos olisi pari-kolme päivää ottamatta lääkkeitä, en niitä niiin kauaa ole kuitenkaan syönyt. Mutta pakko ne on lopettaa ennemmin tai myöhemmin. Se niistä.

Sitten ruokapäiväkirjaa vähän :)

MA 27.10 Aamupala: kaurapuuro, mehukeitto; Välipala: jogurtti 200g, banaani; Lämmin ruoka: Jauhelihakeitto, ruisleivän puolikas; Välipala: banaani, 2*pieni omena, satsuma; Iltapala: jogurttia n. 3dl, banaani. Sitten työt 5h päälle :)

TI 28.10 Aamupala: kaurapuuro, mehukeitto; Välipala: jogurttia n. 2dl, banaani; Lämmin ruoka: jauhelihakeitto, ruisleivän puolikas, satsuma; Iltapala: jogurttia n. 2dl, banaani, satsuma

Aika ykstoikkonen ruokapäiväkirja :D Melkein samat ruoat joka päivä, heh. Ainiin, välillä kun kirjotan noita jogurtteja, toiset on grammoina ja toiset deseinä. Jos on jogurtti 200g, se tarkoittaa Danone Vitalinea 0+ -jogurttia, sitä isompaa purkkia :). (Olen ihan rakastunut siihen persikka-jogurttiin, aivan taivaallista!). Jos taas lukee että jogurttia ja desimäärä perässä niin se on silloin litran purkista rasvatonta (yleensä banaani) jogurttia :D. On se tarkkaa sekin.. Ja desimäärä on arvio, en mittaa sitä millään niinkun ennen olisin varmasti tehnyt...

Toivottavasti huomenna vaaka näyttäisi jo hieman vähemmän. Peilistä katsottuna en nää mitään eroa mutta hyvin häiritsevää kun tietää että vaaka näyttää enemmän :D. Käyn joka aamu uskollisesti, siihen asti kun on taas tuttu ja turvallinen luku. Sitten voin taas elellä hyvällä mielellä (?) pari viikkoa ja käydä jälleen tarkastamassa onko tapahtunut muutoksia :D. 53kg on sellainen raja, sen yli ei mielellään saisi mennä. 52,5 on ollut jo aika kauan, se on ihan sopiva.. Mutta sillon tarvii sit rajottaa sitä karkin syöntiä jos menee 53 kg:n yli. Niinkun toissapäivänä oli. Siksi tämä karkkitauko :D.No, viidettä päivää mennään sujuvasti ilman herkkuja ja hyvin on mennyt. Niinkun jo sanoin, ei edes tee mieli mitään..

Ajattelin tänään tehdä lihapullia ja spaghettia. Kutsuin isänikin meille syömään, rakastan tehdä muille ruokaa! Varsinkin silloin kun itsellä menee ruoan suhteen hyvin. Niinkuin nyt :). Se on vaan ihan huippumukavaa.. Omaa ukkoani yritän syöttää kunnolla kans :D. Itselleni aina otan niitä vähärasvasia vaihtoehtoja ja "epäterveellisyydet" jätän omalta kohdata pois. Se on hyvin helppoa useimmiten, saattaa mennä monia päiviä että rakas ukkoni ei edes jääkaappiin vilkaise koska laitan kaikki nenän eteen valmiiksi :D. Näin saan pidettyä jääkaapin niinkun itse tahdon ja ukko syö mukisematta (melkein) kaiken mitä eteen kannan :D. Minä se usein olen se ruokavastaava, käyn kaupassa ja laitan ruoan. Isännällä on kyllä myös ruoanlaittotaito mutta kun päivät painaa duunissa niin eikös se ole sitten kohtuullista että minä huolehdin ruokkimisesta ja kodin ulkonäöstä ja siisteydestä :D :D. Alkuvaiheessa suhdetta käytiin tietysti yhdessä ruokakaupassa ja valittiin yhdessä mitä syödään, mistä ruoka tehdään ym.. No, sillonhan mulla ei vielä mitään ongelmaa ollutkaan. Silloin melkein poikkeuksetta rakas ukkoseni laittoi ruoan, mutta nyt jos sen passittaisin ruokakauppaan niin ei se reppana varmaan osaisi sieltä oikein mitään tuoda. Mutta mielestäni näin on hyvä, saan itse päättää kaikesta ruokaan liittyvästä :D. Enkä missään nimessä ole sellainen että syötän myös toiselle puoliskolleni pelkkää salaattia koska itse kammoan rasvaa ja kaloreita.. Miehelle laitan kunnon ruokaa aina, itse syön sitten mitä milloinkin. Melkeinpä poikkeuksetta tuon joka kauppareissulta irtokarkkeja ja vähän suklaata miehelle, usein myös jotakin alkoholipitoista :). Heh, näin pidät miehesi tyytyväisenä :D. Mulle se ei ikinä ole ongelma, pystyn valitsemaan irtokarkkejakin aina ilman omia himoja. Ehkäpä siksi että meillä on aivan päinvastainen maku. On helppoa valita toiselle karkit, ottaa vaan niitä mitä ei itse ikinä omaan pussiin laittaisi, hehe!

No, nyt kyllä tulee tarinaa, varmasti kaikkia kiinnostaa ukkoseni karkkimaku.. No juu. Tänään ehkäpä voisi lähteä kävelylle, en tiedä. Ei ainakaan sada. Vielä... Katsotaan. Olen kyllä vieläkin yövaatteissa, ei oo jaksanut vaihtaa :). Jospa sitä vaan laiskottelisi taas iltapäivään asti ja sitten kehittelisi jotakin. Jää nähtäväksi.

Ihanaa pikku-lauantaita kaikille <3