Vaikka viime yön olinkin töissä, nukuin silti ihan hyvin sen aikaa mitä oli mahdollisuus ja nyt on kaikenkaikkiaan hyvä mieli :). Eikä edes väsytä. Vielä :D. Eilinen meni syömisten suhteen jo hyvin, eipä enää tehnyt oikeen mielikään mitään. Pari banaania, riisipuuroa lautasellinen ja pari leipää. Siinähän ne taisikin olla.. Tänään aloitin aamun riisipuurolla :). On se vaan niin ihanaa.. Hieman sokeria ja kanelia päälle niin täydellistä <3!

No juu.. Tän päivän olenkin buukannut aika täyteen, alkaen puolesta päivästä. Ihan sillä että pysyisin hereillä, mutta eipä se nyt muutenkaan mikään ongelma olisi. Eihän sitä voinut tietää.. Niin ja tulevaisuudelle otin hieman enemmän työvuoroja kun nyt on ollut, töissä on niin helppo olla ajattelematta ruokaa ja syömistä :). Tiesin että töihin meno hieman helpottaisi tätä tilannetta ja niinhän se tekikin! Eikä ennen töitä viitsi itseänsä ahtaa ihan täyteen ruokaa että jaksaa tehdäkin jotain ja onhan se hirveä tunne olla ihan turvoksissa. Ähkyssä. Yäk. Joten siis lisää työvuoroja minulle kiitos!

Miinuksena tietysti se, että lenkkeily jää aikalailla taka-alalle tässä. En ole taas kohta puoleentoista viikkoon käynyt, hyihyi! Mutta töissä toisaalta saa aika hyvin hyötyliikuntaa :). Vuoron aikana en kuitenkaan istu kertaakaan persuuksilleni ja kävelyä sun muuta riehumista on kokoajan. Joten senkin osalta töihin paluu on positiivinen juttu. Heh..

Ei sit sen pidempiä löpinöitä.