Näin on. Tänään alkoi taas se parempi elämä :D. Ei vaan, eipä tuo viikonloppu nyt niin huonosti mennyt vaikka perjantaina ostin irtokarkkeja ja suklaata, lauantaina söin jämäkarkit ja jäätelöä ja sunnuntaina isänpäiväkakkujen ja -pullien lisäks vielä "vähän" Makuuninameja. Eli aikas hunningolla ollaan elelty viikonloppu, hih :D. Mutta ei oo minkäänlaista morkkista, nyt on oikeen hyvä olo ja fiilis. Taas jaksaa elää kunnollisesti kun tuli mässäiltyä viikonloppu. Tänään sitäpaitsi heräsin pitkästä aikaa oikeasti virkeänä ja fiiliksellä että jeejee, mitäs sitä tänään tekisi! Noustessa ja tytölle aamupuuroa keittäessä join vain kupillisen kahvia, ei tehnyt mieli mitään. Sitten aloinkin heti puurtamaan, tiskikone tyhjäksi ja täyteen, petivaatteiden vaihto.. Eli edessä tänään on pyykinpesua, kaupassa käynti ja ajattelinpa pizzan tehdä ruoaksi. Niin ja imurointi tietenkin, jonka olen tyystin laiminlyönyt viimeaikoina :/ Hyi minua :D. Sun muuta pientä. Tästä puhdista on nyt otettava kaikki irti, tiedä sitten mitä taas huomenna on olon suhteen. Ainiin tosiaan ja olenhan tänään menossa yöksi töihinkin! Jaksaakohan siellä tehdä mitään enää kun kotona riehuu koko päivän aamusta alkaen :D. No, kaipa sen pakollisen jaksaa sielläkin. Töihin on aina niin ihanaa mennä. Päivän yleensä pelastaa työvuoro jos muuten esim syömisten suhteen uhkaa päivä mennä pipariks. Mutta tänään on kyllä The Hyvä Päivä <3. Joten töihinkin on siis tupla-ihanaa mennä!! Hihhih, oon ihan täysillä päästäni vialla, hahhahhaa..

Juupa juu. Toivon hirveesti että tämä puhti on vielä huomennakin tallella, sillä päivällä voisin mennä ihan rauhassa lenkille ja kaikkea muutakin sitten puuhastella. Olen ihan täysin yksin koko päivän :) Haluaisin ihan hirveen kauheesti lähteä ostoksille, ostaisin kaikkia ihania vaatteita <3 Ja meikkejä ja hiuskrääsää ja muutakin mitä ikinä vaan keksii! Heh.. Ens kuussa sitten, kiitos tulossa olevan hyvän palkan ja veronpalautusten ;). Ja jouluostoksille, niitä odotan ihan yli kaiken.. Olen niiiiin jouluihminen, että.. Joulunaika voisi alkaa vaikka jo elokuussa ja päättyä vasta maaliskuussa :D. Mutta jouluruokaa syötäisiin vaan aattona ja joulupäivänä :). Mutta rajansa kai sillä joulullakin. Eihän se sitten tuntuisi edes joululta jos se olis mun toiveiden mukaisesti elokuusta maaliskuuhun, hah. No joo.

Tässä samalla mietiskelen että mitä tekisin seuraavaks. En jaksais ihan vielä alkaa sotkea naamaa ja laittaan tukkaa joten taidan siis imuroida ennen kauppaan lähtöä. Ja juu, meikkaan kauppaankin mennessä! Paitsi sillon kun mikään ei vois vähempää kiinnostaa ja olen itsesäälissä rypevä karkkia hakeva possu :D. Mutta nyt en ole se, ja on niin hyvä fiilis että meikkaisin jopa huvikseni vaikken minnekään menisikään :D. Hullu. Mutta olenhan töihinkin tänään menossa joten illalla ei sitten enää tarvitse ulkonäköään miettiä kun sen nyt jo laittaa kuntoon. Seliseli. Eikö mitään järkevämpää kirjoitettavaa olisi? Öööö... Ei?

Heh mutta tää sekoboltsi lähtee nyt jatkamaan riehumistaan ja palaillaan huomenna katsastamaan mikä on tilanne! Moiks vain <3