Kyllä näin on! Saan nauttia kerrankin hiljaisuudesta ja yksinäisyydestä, tehdä iiiihan mitä itse haluan :). Lähetän tässä samalla valokuvia kehitettäväks koneella ja odottelen niiden latautumista. Kohta ne näyttääkin olevan valmiit, onneks. Ärsyttävää kun kaikki täytyy yksitellen muuttaa ja muokata, menee pieni ikuisuus aina laittaa ne. Siks ehkä ei tule kovin usein tilattua.. Filmirulla oli niin paljon yksinkertasempi vaan laittaa pussiin ja pudottaa postilaatikkoon ja odottaa että kuvat tulevat! Nämä digikuvat on niin hankalia :D Haha..

No juu.. Kun saan tämän homman valmiiksi, aion mennä lämpöiseen suihkuun ja sen jälkeen keitän sitä glögiä <3 ja hautaudun sohvan nurkkaan laihdutuslehteni kanssa :D :D. Ukko meinas saada kohtauksen kun näki että oon taas tilannut uuden lehden, hahhah.. ((noniin kuvat lähtivät ja tilasin niitä näköjään 172kpl)). No jokatapauksessa, kun oli joku alennusjuttu siinä lehden tilaamisessa niin pakkohan se oli sitten ottaa.. En muuten periaatteesta ikinä tilaa lehtimyyjiltä vaan aina netistä tai lähinnä jollain tilauskupongilla jos sattuu olemaan joku mukamas hyvä tarjous. Vaikka niillä onkin provikkapalkka ja vois edes vähän sääliä niitä ja joskus tilata kun soittavat mutta ne on kerran ahdistelleet niin pahasti että en enää ikinä suostu puhumaan yhdenkään kanssa puhelimessa, saati sitten tilaamaan mitään. Voisivat silti vähän ajatella vaikka provikalla joutuvatkin olemaan...  

Kello on aika paljon jo siihen nähden että on vielä kamalasti tekemistä, siis sitä suihkussa olemista, lehden lukua ja glögin juontia, eli pääsen taas joskus pikkutunneilla nukkumaan kun en malta ikinä yksin ollessani mennä ajoissa. Aamulla on kuitenkin taas aikanen herätys sen pirun työpäivän takia. Se vähän harmittaa tässä aamuvuorossa, siis toi yliaikasin herääminen. Heräänhän aina joka tapauksessa aika ihmisten aikoihin vaikka iltavuorossa olisinkin mutta nää aamuvuorot on vähän liian aikasia kuiteski.. Blah, kello on soimassa jo 15 vaille 7 et kerkeen kaikki taas tekeen ja kaiken lisäks meen huomenna bussilla töihin ettei tarvi maksaa parkkimaksuja autosta eli lähtö on vielä aikasemmin... Ajattelin ennen kotiin tuloa juoda vaikkapa yhden lonkeron ihan sen kunniaks että en ole autolla, kerrankin :D. Kun bussikin takasin kotiin lähtee vasta 40min päästä siitä kun pääsen. Hyvin kerkee yhden juomaan :)

Töihin aion ottaa evääks tänään keittämääni riisipuuroa ja yhden banaanin. Saa nähdä millanen päivä on että kerkeenkö edes syömään niitä. Ei parane manata mitään..

Mutta hei nyt menen oikeasti sinne suihkuun, että pääsisin edes joskus nukkumaan.. Öitä kaikille ja palaillaan taas :)

---------

Edit 0:22

Osaako kukaan kertoa paljonko glögissä on kaloreita? :D Voisiko sitä verrata tavalliseen marjamehuun tms...