Olo sen kun vaan paranee :) Paitsi että tänä aamuna alkoi närästämään, ensimmäistä kertaa elämässäni! Luulisin sen ainakin olevan sitä.. Otin siihen närästyslääkettäkin, heh. Toivotaan että sillä sit menis pois. Ensin aamulla luulin että oksennan mutta se olikin sellasta polttelua nielussa ja rintakehässä..

Tänään olisi aamuvuoro luvassa, kohta lähdenkin suunnistamaan töihin päin. Huomenna sama juttu, sitten perjantai vapaa ja lauantaina aamu. Vähän hirvittää toi lauantai, en ole vielä ollut viikonloppuna kertaakaan aamussa että mitä siitä tulee.. Mahtaako olla kamala kiire vai meneekö leppoisasti. Tänään aion taas polttaa kaloreita ihan urakalla töissä, riehun niin paljon kun kerkeen ja pystyn :D. Enpä vaan tiedä mitä siellä tänään riehuisin kun oon aikalailla kaikki mahdolliset paikat kolunnu jo.. No kyllä aina jotain keksii. ((Taidan tehdä pomoon supervaikutuksen lomalta palaamiseni jälkeen kun on vähän liikaa tota energiaa)) :D

Evääks otin banaanin (joka kuulemma aiheuttaa närästystä ://) ja sellaisen 200g lasteruokapurkin, en tajua miksen ole tota aikasemmin keksiny?? Se tais olla jotakin pastaherkkua nimeltään.. Se on just sopiva annos lämpöseks ruoaks töihin ja helppo ottaa mukaan ja kuljettaa!! Kun oon tosiaan huomannut että vaikka töissä ei olisikaan nälkä koko päivänä niin illalla se satavarmasti kostautuu tuhatkertasena, mielihalut on niin suuret että ohhoh. Tänään aion siis syödä töissä välipalan sekä lämpösen ruoan. Oon vasta illalla kotona eli kotona sitten iltapala ja nukkumaan ja huomenna sama rumba uudelleen :)

Mutta nyt pukemaan ja töihin! Huomiseen!