Vähän on haikea mieli kun eilen sitten Big Brother-finaali oli ja sen myötä siis taas koko ohjelma vuodeksi ohi :(. No, seuraavaa kautta odotellessa. Ensimmäistä ja toista kautta en edes seurannut, pidin ohjelmaa ihan tyhjänpäiväisenä tolloiluna (mitä se oikeastaan onkin :D) mutta kolmannesta tuotantokaudesta asti oon kyl seurannut, aloin katsomaan sitä vähän niinkuin vahingossa. Sitten jäin koukkuun vaikken sitä meinannutkaan ensin myöntää.. Ja nyt odotan siis seuraavaa, eli viidettä BB:tä.

Niin siis, sitten ihan olennaiseen palatakseni. Eilen todella kävin Makuunissa, ostin sellaisen kevyen 400g:n karkkipussin, haha! Ihan kaikkea en siitä vetänyt mutta melkeinpä, pari karkkia ujutin ukon karkkipussiin lopussa ettei ole sitten niitä viimeisiä sieltä pakko syödä vaan siks ettei sinne jää yhtään. Suklaita siellä taas pääasiassa oli ja olikin ihan mielettömän hyviä taas. Se on kyllä totta että mitä harvemmin syö, sen paremmalta maistuu :). Hieman takaraivossa oli sellainen pelko että mitä jos sitten jääkin herkkuputki päälle, eilen kun päätin että The Laihdutuskuuri saa tänään Osan Kaksi eli aloitan alusta :). Mutta ei onneks putki tunnu jääneen päälle, sen tuntee heti aamusta ja tietää tasan tarkkaan. Söin aamupalaks kevyttä vadelmakeittoa kolmisen desiä ja kupillisen mustaa kahvia. Nälkä kun ei sen eilisen karkkipussin jälkeen ole, ei sitten yhtään.. No en pane pahakseni, näin on hyvä jatkaa :). Ihanaa kun sai herkutella, ja hyvällä omallatunnolla herkuttelinkin! Ja tänään jatkuu normaali elämä, tittidiididii, ihan mahtava olo!! Ah, näin kun jatkuis aina.

Ulkona näyttää inhottavan kostealta ja sellaselta sateiselta vaikkei sada. Tiedätte kyllä. Toisaalta haluaisin lähteä vähän kävelemään mutta yhtään vähempää toi ilma ei vois kyl houkutella. Eli taas jää väliin.. Ehkä joo huono syy enkä ole sokerista tehty mutta just toi ilma on se mikä inhottaa. Siellä vaan masentuu!! Ehkä yritän tehdä kotihommia tän päivän, on sellanen hyvä fiilis. Ja yöks jälleen töihin, samoin huomenna. Huomenna onkin pidempi vuoro, jes. Pääsee taas riehumaan :). Koskahan tää työmotivaatio lopahtaa? Hope ei enää koskaan :D.

Ainiin, siihen yhteen postaukseen palatakseni. Eihän mitään henkilökohtaista ole ketään lehtimyyjää vastaan, ei tietenkään, mutta sen verran huono kokemus on yhdestä etten enää tunne tarvetta asioida kenenkään siihen ammattikuntaan kuuluvan kanssa :). Sen asian tiimoilta siis.. Ja toki ymmärrän heidänkin kannan, se homma ei voi miltään kantilta mitään helppoa olla. Ihmiset kun yleensäkin on jotenkin perusluonteeltaan niin negatiivisia.. Uskon että jokainen tietää enemmän ihmisiä jotka eivät pidä lehtimyyjien soittelusta kuin jotka pitävät. En oikeastaan edes tiedä miksi tätä vielä analysoin tässä, enhän edes saanut siitä aiheesta mitään negatiivista kommenttia mutta tuli vaan mieleen, halusin vielä sanoa sen ettei siinä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan ollut :). Ymmärrätte varmaan, toivottavasti, hih.

No juu, mitäs sitte. Iik ihanaa, kohta saa alkaa koristelemaan kotia jouluiseksi! Tänään joulukuu, jipii! Hih, hullu mikä hullu... Mulla ei kyllä oikeasti ole mitään järkevää kirjotettavaa enää joten parasta lopettaa tähän ennekun alkaa tuleen jotakin ihan todellista sontaa :D