Onpa hyvä aloittaa paria päivää ennen joulua, mutta joulunakin aion syödä kohtuudella! Vaaka siis eilen kertoi aivan järkyttäviä lukuja, samoin tänä aamuna. Mulle on tullut parin kuukauden aikana 2,5kiloo lisää. Vaaka siis näytti 55 plus parisataa grammaa. Haloo?? Parhaimmillaan se on kuitenkin ollut 49, ja siihen 52kiloon olisin ollut vielä jotenkuten tyytyväinen mutta että 55. Ohhoh...

Noh, tästä lähin aion siis joka aamu punnita itseni. Tähän ollaan tultu kun en ole uskaltanut vaa'alle mennä.. Mutta nyt kun se suurin järkytys on takana niin tästä sitten vaan alaspäin. Lähetin jo joulupukillekin postia ja pyysin ettei sittenkään toisi yhtään suklaata lahjaksi :D. Oltiin laivallakin viime viikonloppuna ja tietenkin sieltä tuli ostettua karkkia kotiin, osa on kyllä jo syöty ja harkitsin loppujen poisheittämistä mutta en sitten kuitenkaan. Mutta nyt ei edes tee mieli koskea niihin.. Se luku vaan kummittelee päässä.

Aamupalana oli tänään banaani ja kuppi kahvia. Nälkä ei vaivaa, eikä himo syödä muuten vaan. Kyllä se tästä taas.. Puoli tuntia huhkin lumitöitäkin tänään, sain ihan kunnon hien pintaan :D. Hetkeen en olekaan mitään taas tehnyt, että senkin takia oli niin rankkaa toi rehkiminen. Ihanaa kun on satanut lunta, tänään tai huomenna voisin lähteä lenkillä käymään. Ei paljoa ole huvittanut lähteä vesisateeseen ja ankeaan mustaan kävelemään mutta nyt on toisin kun on valkoista :). Jee.

Ai että, ihanaa kun on joulu. Meidän perhe aikoo tänä jouluna syödä jouluruokaa ainoastaan jouluaattona ja joulupäivänä. Kun yleensä sitä tulee vedettyä ihan pimeenä uuteen vuoteen asti :D. Mutta ei tänä jouluna. Kinkkukin on rasvaton pieni kinkkurulla, heh. Laatikot on kyllä ihan mielettömän hyviä, oon aina rakastanut jouluruokaa.. Kun syö kohtuullisen annoksen niin sehän on ihan hyvä annos, jokaista laatikkoa vähän, pieni siivu kinkkua ja kurpitsakuutioita+suolakurkkuja, nam :D. Niin ja tietenkin siivu limppua. Vaaleeta. Namia..

Äh, laihdutuksestahan tässä piti puhua eikä mistään jouluruoista. Mutta onhan se tärkeää suunnitella hieman joulun syömisiä. Pipareita aion kyllä paistaa ja myös joulutorttuja mutta joulutortuista en erityisemmin välitä joten toinen puoliskoni saa syödä ne ja pipareista kyllä tykkään, mutta jos niitä paistaisi sitten vaan muutaman :). Riisipuuroa aamulla, ehdottomasti :). Jospa sitä puuroa sitten söisi taas lämpösenä ruokana joulun jälkeen, on niin hyvää. Joulun jälkeisenä viikonloppuna loppuu vapaat ja työt alkavat taas, pääsee riehumaan. Uusivuosi meneekin töissä ja tammikuussa työtunteja alkaa olemaan enemmän.

Toivottavasti vaaka näyttää huomenna aamulla jo huomattavasti vähemmän kun tänään. Luulen, tai ainakin toivon kovasti, että suurin osa tosta 2,5 kilosta on nesteitä.. No senhän näkee. Mutta näillä mennään eteenpäin ja tulen kertoilemaan huomenna aamulla uuden karmaisevan luvun :)