Pelkäsin ihan tosissani herkkuputken päälle jäämistä mutta ei sitten onneksi. Huh. Toista päivää mennään Osaa Kaksi ja hyvin lähti rullaamaan uudelleen! Jes :)

Juu olinpa sitten eilen katsonut työvuorot ihan päin honkia eli eilen ei siis ollutkaan vuoroa, tänään ja huomenna vasta. Onneks kuitenkin tarkistin ne kotona enkä painellut suoraa päätä töihin, hah. Oli aika hölmö olo kun oli koko päivän ollut menossa yöks töihin ja sit ei mennykään.. Pöh. Olisin ihan hyvin voinut mennäkin. Noh, tänään sitten.

Mulla ei oikeastaan mitään sen ihmeellisempää tai uutta kirjotettavaa edes ole, ainakaan kai. Viikonloppukaan ei näytä olevan suurempi uhka repsahtamisen kannalta, perjantain saan taas olla yksin kotona, taidan kuluttaa sen jälleen lukemiseen ja muuhun mukavaan yksinpuuhasteluun. Tai sitten lähden ostoksille, enpä tiedä vielä :). Lauantaina itsellä onkin sitten yövuoro taas, sunnuntaina varmaan kaupoille perinteisesti :). Ihanaa, tili-, ja veronpalautuspäivä on ihan kohta, pääsee vähän ostelemaan kaikkea :D. No ei oikeestaan paljoo ees oo ostettavaa, lähinnä hiusväri ja vähän meikkejä mut siinäpä ne. Ja tietysti sitten joululahjoja, hihhih.

Mutta sen pituinen se ja seuraavaan kertaan :)