Tänään iltapäivällä lähden kaupungille kunnolla kiertelemään, YKSIN. Ah, mikä ihanuus!! Saa koluta ihan kaikki kaupat mitä vaan keksii ja kaikki vaatteet eikä kukaan kysele että no joko mennään :D Sitten shoppailukierroksen päätteeksi käyn yhdellä ja tulen (toivottavasti) tyytyväisenä kotiin :).

Onneksi muuten pystyin hillitsemään itseni sillon kun oli se armoton mielihalu -päivä. Sen jälkeen ei taas ole ollut mitään hankaluuksia, ei ole tehnyt mieli mitään hyvää. Kun vaan aina muistaisi sen sillä hetkellä, mutta ikävä kyllä mielihalu usein voittaa :/. Mutta siis eilen oli taas ihan hyvä päivä ja tämäkin on alkanut oikein hyvin. Kahvia keitän kohta kun yks kaveri tulee käymään, sitten syön vähän makaronilaatikkoa ennen kaupungillelähtöä ja iltapalan sitten kun joskus pääsen takaisin kotiin :D. Heh.

Niin, ja huomenna on työpäivä. Tai siis yö. Sunnuntaista ei ole vielä tietoa, yhdelle kaveripariskunnalle ehkä kylään taikka sitten taas ostoksille, hehheh. Tai sitten molempia.. No joo. Mutta nyt ei oo oikeen mitään tähdellistä kerrottavaa joten lopetan tähän :)

Hyvää viikonloppua kaikille!