Ei ole täysin vielä herännyt tähän päivään. Yö meni töissä, aamuyö ja aamu huonosti nukkuessa ja tässä sitä ollaan jälleen väsymyksen ja yhä vaan tummuvien silmänalusien kanssa :D. Mutta ei parane nyt valittaa, itsepä olen urani ja työpaikkani valinnut, hehheh. Elämä työuran varrella vaan voi muuttua aika radikaalisti vaikkei sitä aina käsitäkään kun tietylle alalle lähtee.. Mutta melkein kaikkihan on tahdosta ja järjestämisestä kiinni. Melkein. Kai.

No joo.. Mutta eilen kyllä töissä oli ekaa kertaa fiilis ettei yhtään kiinnostais eikä huvittanu. Ykskin väärä sana keneltä tahansa niin päässä naksahti.. Mahtaako johtua siitä että oon nyt vähentänyt lääkkeitä. Luulen et siitä se johtuu. Väsymys ja pinna aika kireellä.. Kaiken lisäks toiset unilääkkeet loppu eilen että pitäis soitella uudelle lääkärille sitten aikaa ja mennä ruinaan lisää.. Yhtään ei huvittais muttakun tosiaan lääkäri ja koko asema on vaihtunut sitten viime käynnin niin reseptiä ei vaan voi viedä sinne uusittavaks. Hankalaa.. Mihin ihmeen väliin senkin ujutan taas..

Tänään sitten taas töihin. Pidempi vuoro tiedossa, eli aikasin illalla saa jo mennä. Jos tänään yrittäisin piiskata motivaatiota ja sosiaalisuutta itteeni niin iltakin menis nopeemmin ja mukavammin kaikkien osalta. Heh. If I don't have fun, nobody has!! Haha :D Jos tänään tulee yhtä helvetillinen ilta kun eilen niin mä en kyl ala. Mulle yritettiin eilen tyrkyttää jotain pirtelöö, voi yäks! Tai pikemminkin apua, hyväähän se varmaan olis ollu mutta tiukkana vaan sanoin että herkkulakko koskee myös tota mössöö :). Yhdessä yövuorossa samaisen työkaverin kanssa vedettiin yhteensä varmaan viis litraa pirtelöö.. Olo olikin myös sen mukanen sitten kotiin tullessani, meinas oikeesti laatta lentää eikä omasta tahdosta tällä kertaa. Siispä join töissä ainoastaan pari tai kolme lasillista glögiä, muutamaan laitoin suunnitelmasta poiketen vähän rusinoita mutta ei kai se niin vaarallista oo :D. Työkaverit söi karkkejakin. Ei tehnyt yhtään mieli. Huh.. Mutta siltikin tota glögin litkimistä pitäis vähän rajottaa.. Jos jois korkeintaan kaks lasillista per työvuoro niin sehän olis aika kohtuullinen määrä.

Pää tuntuu ihan tyhjältä ja kroppa ihan sairaan painavalta ja lyllyvältä. Ärsyttää. Ehkä se on seurausta siitä kun on nukkunut huonosti. Menen tästä tekemään jotakin hyödyllistä, tai ainakin yrittämään. Palaillaan!