Vähän on köyhät otsikot. Köyhä on mielikuvituskin just nyt. Tuntuu että pää on täynnä jotakin vellovaa puuroa, ja niin varmaan onkin. Jouhtuisiko siitä että viime yönä en tosiaan ole paria minuuttia enempää nukkunut.. Ja jälleen joku viisaampi olisi vetämässä unta palloon.

--------

Aika tyhjää kyllä. Hahhah. Miks oli tultava kirjottaan jos ei ole mitään mitä kirjottaa. Olen ehkä järjen riemuvoitto, ehhehe.

Se verran on avauduttava että eilen oli ihan järjetön läskiahdistus, en tiedä mistä johtu, ja sain taistella mielihaluja vastaan ihan kunnolla. Voitin. Onneks! En syönyt mitään muihin päiviin poikkeavaa, paitsi yhden näkkileivän. Voitin siis, ihanaa. Monta kertaa olin jo luovuttamassa mutta sitten aloin ajattelemaan kuinka kauheaa on mennä töihin siinä olotilassa kun on mättänyt kaikkea menemään ihan miettimättä ja on turvoksissa kun ilmapallo. Ja seuraavan päivän morkkista.. Toisilla on morkkis juomisesta, toisilla syömisestä. Niin se elämä vaan heittelee :D

Lähden päivällä herättyäni lenkille. Jos jaksan, niinpä niin, varmaan hei. Sen näkee, nyt on sellanen fiilis että voisinkin mennä mutta epäilenpä sitä motivaatiota sitten myöhemmällä.

Mutta palailen vielä jos mieleen tulee jotain järkevä(mpä)ä, muutoin sitten varmaankin huomenissa. Kivat päivät kaikille ja hyvää yötä, tämä sankari menee takasin nukkumaan nyt :) Ainiin, töissä oli ihan mieletön kiire. Kaloreita palo, jee. Heh. Ajattelen töitäkin vaan kaloreidenpolttopaikkana, oliskohan aika hakea jonnekin mielenterveysosastolle..