Juupa juu, taas kerran! Tuo mennyt jouluviikko meni paremmin kun odotin. Neljä päivää kunnolla ja kolmena päivänä mässäilyä. Ja ainoastaan yhtenä päivänä överit.. Että siis sikäli hyvin meni. Eilen alko tekeen ihan hillittömästi mieli suklaata kun oli ruoan syönyt iltapäivällä.. Sain hillittyä itteni muutaman tunnin, odotin vaan etä mieliteko menis ohi mut ei se vaan menny. Söin sitten vähän rusinoita ensiavuks, ehhehe. Loppuviimein söin kuitenkin suklaalevyn, mutta aika hillitysti ja se kesti koko elokuvan ajan mikä katottiin illalla. Sen jälkeen söin enää yhden omenan ja menin nukkumaan. Tai oikeastaan lukemaan, ja luinkin aamun pikkutunneille asti ja nukuin ihan älyttömän myöhään tänään. Onneks on vapaapäivä mutta silti tuntuu että päivä on jo mennyt eikä mitään ole saanut aikaseksi kun perse homeessa nukkuu yli puolille päivin.. Tosiaan eilisestä leffasta (Narnia) innostuneena aloin yöllä vielä lukemaan Narnian Tarinoita jotka ostin noin vuosi sitten enkä päässyt alkua pidemmälle sillon :D. Sitten keksinkin taas hyvän keinon välttää syömistä kun halu iskee; aion ottaa sen kirjan käteen aina sillon ja lukea, eiköhän syöminen unohdu siinä :). Toivottavasti...

Ainiin, sain joululahjaksi Suuren Dieettioppaan, haha!! No itse sitä kyllä pyysin.. Olen parikymmentä sivua siitä jo lukenut mutta ei kyllä sellasta "dieettiä" ole vielä tullut jota itse tekisi mieli koittaa. Kun päässä on aina vaan se että kun syö mahdollisimman vähän niin se on paras dieetti.. Enkä oikeastaan halua alkaa millekään dieetille vaan haluan normaalin syömistavan loppuelämäks.. Mutta siis mielenkiinnosta luen sen kirjan. Onhan siellä niitä elämäntapa -remontti -dieettihässäköitäkin eli mitä voi noudattaa vaikka koko loppuelämänsä. No juu..

Sain myös lahjakortteja vaatekauppoihin. Mutta aion kyllä odottaa että saan nämä pari kertynyttä kiloa pois. Sitten voin mennä vaateostoksille.. Ostin kyllä alesta pari paitaa sitä kokoa mitä olen käyttänyt, mahtuu joo mutta paremmaltahan ne näyttää sitten kun on pari kiloa vähemmän. :)

Nyt ei edes oo mitään mistä kirjottais, vai onko ikinä.. Mutta kuitenkin, pää on jälleen ihan tyhjä, mutta olen kuitenkin onnellinen ettei ole nälkä eilisen jälkeen. Olen tänään syönyt ainoastaan yhden omenan ja juonut kupillisen kahvia. Huomenna alkaa taas työt, työputki siis, ja luotan siihen että töissä ruoka ja nälkä ja syöminen taas unohtuu..

Mutta nyt lukemaan miten muilla on joulu mennyt, palaillaan :)