Mulla on täällä yksi kappale tollaisia vaahtosammuttimen kokoisia kotiapulaisia joka saattaa ihan huomaamatta kontata tietokonepöydän alle ja vetästä töpselin seinästä just sillon kun on saanut postauksen valmiiksi kirjoitettua ja on J U U R I painamassa "tallenna ja julkaise" -nappulaa. Lievästi sanottuna v*tuttaa.

No, lyhyesti siis samat asiat uudelleen. Vaihdoin työkaverin kanssa eilen vuoroja, mikä vaikutti sillä hetkellä hyvältä idealta, mutta nyt ei ehkä ihan niinkään hyvältä. Olen menossa siis jo iltapäivällä töihin.. Pääsen sentään tuntia aikaisemmin kun olisi pitänyt mutta ei sekään juuri nyt paljoa lohduta, hehheh.

Mitäs muuta. Niin, uskalsin aamulla vaa'alle. Paino ei ole mennyt kuukauden aikana oikeastaan mihkään suuntaan mikä on ainoastaan hyvä asia. Oletin että se olisi noussut tuon mässäilykauden seurauksena ihan älyttömästi. Huh. Tästä vain alaspäin :).

Niin eilinen meni ihan ookoosti, paitsi iltapalan aikaan alkoi ihan älysti tehdä mieli vaan syödä ja syödä.. Söin kaks ruisleipää, jogurtin ja banaanin. Niiden lisäks vielä yhden leivän. Tarkoitus olikin syödä pikkusen enemmän koska oli työt vielä edessä. Kotiin tullessani söin vielä jogurtin ja banaanin. Eli loppujen lopuks meni hyvin. Kun illalla tuli se mässäilyhimo, lopetin siihen mihin pitikin ja painuin lujaa suihkuun.. Se onneks tepsi, sieltä tullessa ei enää tehny mieli mitään.. Varsinkaan kun suihkussa ollessa joutuu kokoajan katselemaan omaa peilikuvaansa saunan ovesta.... Yäääh...

Mutta sellaisia tänään. Alankin tästä jo pikkuhiljaa valmistautumaan töihin lähtöön joten moiks vain!