Huhhuh, viime yönä sain vihdoin nukuttua jopa kuus tuntia, wow! Viikonlopun saldo yöunissa on n. kuusi tuntia yhteensä joten vähän olen edelleen väsynyt. Tämä päivä on vapaata, onneks, ja sitten alkaakin aamuvuoroputki. Yritän keretä kirjottelemaan edes pikaisesti kuulumisia viikon mittaan...

Eilinen oli kyllä aika tuskanen päivä. Mieli teki kokoajan kaikkea, karkkia, varsinkin suklaata, pullaa, piirakkaa, jäätelöö, ihan melkein mitä tahansa!! Söinkin vähän enemmän, mm. pari pullanpalaa ja omenapiirakkaa vaniljakastikkeella plus sitten sämpylöitä. Mutta paino oli tänä aamuna saman kun eilen, onneks. Joten voin siis jatkaa siitä mihin jäin :) Eikä edes harmita, tulihan töissäkin kuitenkin oltua viis tuntia.

Lenkille en todellakaan eilen päässyt, kuljin ihan zombina koko päivän kotona. Töissä vasta yöllä hieman piristyin.. Viimeinen asia kyllä mitä ajattelin oli lenkille lähtö. Tänäänkään en ehdi koska iltapäivälle on ohjelmaa aika lailla. Tän viikon joudun siis kokonaan laiminlyömään lenkkeilyt, aamuvuorossa ollessa kun ei ehdi millään. Harmittaa kyllä mutta ens viikolla sitten vahinko takaisin :)

Juon tässä vasta aamukahviani samalla, heh. Nyt kun on palannut takaisin töihin, osaa arvostaa huomattavasti enemmän tätä "joutilasta" aikaa kotona. Ei mulla oikeastaan ole koskaan joutilasta aikaa, kotona olisi aina jotakin mitä pitäisi tehdä mutta kuitenkin... No joo, ehkä menen nyt pohtimaan jaksaisinko jotain ihan hyödyllistäkin tehdä vai kulutanko vapaapäivän möllöttämiseen :D Heips!