Tällä hetkellä menee taas hyvin. Kuudes hyvä päivä on alkanut, sain nukuttua todella hyvät yöunet monen huonon yön jälkeen ja olisin vieläkin nukkunut lisää mutta pakotin itseni ylös ettei vapaapäivä mene ihan ohi :). Olen siis ollut yövuorossa ties kuinka monta yötä ja siksi en ole kerennyt ollenkaan kirjottelemaan.

Mietin tossa että pitäisköhän vaakaan vaihtaa patterit vai mistä mahtaa johtua toi että eilen illalla näytti 2kiloa vähemmä kun tänä aamuna.. Luvut on muutenkin heitellyt tässä aikalailla eikä se oikeasti ole mahdollista eli vaihdan patterit siihen vehkeeseen ja jollei auta niin viskaan sen pihalle.

Kävin eilen muksun kanssa lenkillä, oli aika raskasta työntää rattaita tuolla lumisohjossa!! Mutta kaloreita kulu juoksulenkin verran, 40min ja -345kcal. Tänään ajattelin mennä uudestaan :). Ainiin, eilen kyllä sorruin syömään kuivakakun palasen ja kaksi keksiä mutta muuten söin aika niukasti ja lenkillä tuli kyllä kulutettua ne pois joten ei edes haittaa :). Joops, ei oikeastaan ole mitään muuta kerrottavaa joten menen tästä tekemään jotakin aamupalaa. (Täysjyvä)muroja ja jogurttia, nami.