Jes, edelleen jatkuu hyvin! Tiistaina oli pienimuotoinen herkkupäivä, söin vähän sämpylää, rusinoita ja aikamoisen annoksen jäätelöä :). Mutta toisin kun yleensä, nyt pystyin jättämään sen siihen eikä seuraavana päivänä ollut tarvetta jatkaa mässäilyä. Ihanaa! Eikä se mennyt edes överiks mikä on ehkä hienointa tässä.. En ole vaa'alle uskaltautunut sen jälkeen kun se näytti ihan kamalaa lukua. Vaikkakaan eihän se ole vonut muutakun pysyä samassa tai laskea mutta silti... Ehkä ostan siihen varmuuden vuoksi ensin ne uudet patterit :)

Tänään menen lenkille jos vain suinkin jaksan. On vapaa, onneks, tosin vain tämä yksi päivä ja huomenna jo takaisin töihin. Blah. Mutta iltapäivällä kyllä voisin mennä lenkin tekemään. Nukuin aamulla aika pitkään jonka seurauksena päätä särki armottomasti ja on entistä väsyneempi olo.. Kun aikaisin menin nukkuun kuitenkin.

Aamuvuorot on muuten aika petollisia, oon nyt huomannut. Kun ei oikein kerkee syömään kunnolla ja sitten on ihan tuskainen nälkä kun pääsee illalla kotiin. Voisi syödä ihan kaiken mitä vaan näkee ja löytää. Täytyisi ottaa vaan paremmat eväät mukaan ja yrittää löytää sopivat välit missä syödä. Se on kyllä joskus hankalaa.. Mutta eilen toimi hyvin se kun en kerennyt toista banaaniani syömään missään vaiheessa työpäivän aikana, söin sen sitten kun vuoro loppui. Kotona ei ollut yhtään nälkä kun tulin, joten sain rauhassa ilman nälkää odotella iltapala-aikaa :). Voisi tehdä niin useamminkin, että ottaa yhden ylimääräisen banaanin mukaan ja syö sen kun lähtee töistä. Koitan josko se toimisi :)

Tänään voisin tehdä ruoaksi kanaa ja riisiä, lisäks keittää kukkakaalin ja parsakaalin mitkä ostin viime kauppareissulla. Ja vaikkapa porkkainoita vielä mukaan. Nami.. Juu näin teen. Oi kun on niin mahtava olo taas kun ei tee mieli ahmia tai ylipäätään mitään herkkuja ei himoitse ja liikuntakin maistuu! Päivisin jaksaa enemmän ja töissä on enemmän virtaa ja muutenkin iloisemmalla tuulella kun mitä olisi jos olisi aloittanut aamun ruokaorgioilla ja maha olisi turvoksissa kun pullataikina. Yäh. Mutta nyt siis on hyvä, suorastaan mahtava olo! Ihanaa... Hihii..

Voi vitsi, kohta on kevät ja sitten ihana kesä! Odotan jo innolla :). Tykkään ihan mielettömästi talvesta mutta kun sitä on jo näin kauan kulunut niin kesää odottaa jo. Samoin sitten kesällä, kun ollaan siinä heinä-elokuun vaihteessa niin sitä odottaa jo että eikö se talvi jo voisi tulla. Miksei vaan voi nauttia siitä vuodenajasta mikä on.. On se vaan kumma. Mutta syksy on kuitenkin ehkä kaikista paras vuodenaika. On niin kaunista kun lehdet alkaa vaihtamaan väriä ja se kaunis syysaurinko paistaa.. Sillon voisin olla ulkona aamusta iltaan, on niin ihanan näköistä :). Jos vaan on hyvä syksy eikä sellainen että vettä tulee kokoajan.

Nyt kyllä taas lipsutaan aiheesta ihan täysillä, heheh. Mutta olen vaan niin onnellinen tällä hetkellä. Hih.

Mutta ihanaa ja mukavaa ja kivaa ja aurinkoista ja energistä päivää muillekin, menen tästä puuhastelemaan jotakin kun nyt kerran tätä virtaa riittää :D! Palaillaan!