Jjep, aamupaino 51,5. No, kiitos niiden KAKKUJEN ja JÄÄTELÖN... Mutta ei onneks oo ainakaan noussu. Se nyt viä puuttus.

Eilisestä:

Syömiset; kahvi maidolla, kevytviili (rasvaa 1%) ja raejuustoa, KAKKUA, JÄÄTELÖÖ, ruisleipä ja juustoa. Näistä kertyi vähän yli 650kcal.

Liikuntaa onneks tuli lenkin (40min) ja Crossin (10min) verran, lisäks 40vatsalihasta ja 25selkää. Lenkistä ja crossista yhteensä n. -213kcal.

Pystyin eilen loppupäivän kuitenkin pitämään näppini erossa loppujäätelöstä ja kaikenmaailman pullista ja kekseistä mitä pöydällä on! Ne on ehkä vaarallisesti siinä, mutta mulle ei siinä ole eroa onko ne pöydällä esillä vai kaapissa piilossa, joka tapauksessa ne on! Onneks on kuitenkin suhteellisen hyvä itsehillintä, useimmiten. Ei parane ottaa sitä ensimmäistä.. Jos kerran repsahtaa niin siinä sitten ajattelee et no miksen vois sit vähän ottaa tota ja totakin ei siinä oon mitään menetettävää enää..... Eipä!!? No jaa, näin nyt ei kuitenkaan oo käyny. Siis vähään aikaan.

Tänään yritän taas pitää herkuttoman päivän, yleensä tulee kyllä syötyä iltapäiväkahvin kanssa ainaski puolikas pullanviipale.. Ei oo onneks paha. Tai näin hienolla ilmalla pieni annos jäätelöö!! Aah... Se saatetaan sallia. Mutta ainoastaan yks herkku tänään ja pieni sellanen!! Vannon.

Mun käsivarret roikkuu. Siis nahka tai joku muu mikä nyt sitten voiskaan olla, kröhöm... Ehkä ois aika alkaa kiinteyttään???

Omatekemää salaattia on vielä jääkaapissa jäljellä, sitä jos mussuttaa tänään, sitten iltapalaks taas ruisleipä, juustoa päälle. Viili+raejuusto on hyvä välipala ja lounaaks salaatin lisäks pieni annos makaronilaatikkoa. Siinäpä tän päivän ruokasuunnitelma. Kuulostaa kohtuulliselta :-).

1597551.jpg

------------------

Klo 14:26

On ollu ihan sikasiisti päivä!! Olen juonu kupin kahvia maidolla ja syönyt pienen lounaan, ei siis mitään ylimääräistä! Ihanaa, taas on onnistumisfiilis. Sitten kävin lenkillä ja tovin kiusasin Crossia eli päivän liikunnatkin ois pulkassa, saa nähdä innostuuko vielä lisää ;-). Ei oo ollenkaan tehnyt mieli syödä tänään, lounaankin söin fiiliksellä et "no syödään nyt jotain"..

1598182.jpg