Onneks on jo parempi fiilis ja peiliinkin kehtaa taas katsoa, tai oikeastaan vasta vilkaista mutta kuitenkin. Eilen en syönyt paljon mitään, kaiken kaikkiaan tais mennä kaks banaania, n. 2dl jogurttia, desin verran makaronia ja kasviksia+raejuustoa. Pihvin paistoin myös mutta olisi ollut ihan sama vaikka olisi koittanut syödä kengänpohjaa, ihan yhtä sitkeää. Joten se jäi syömättä. Illalla join pitkästä aikaa teetä! Niin ja kävin lenkilläkin! Olen siis edistynyt :). Kävin ihan vaan kävelylenkillä, koska en ole pitkään aikaan juossut ja oli niin liukastakin että varmasti olisin ollut nurin ja rikkonut vain paikkojani. Mutta lenkki oli silti mahtava, kuuntelin MP3:sta musiikkia lujaa ja hoilottelin mukana, itsekseni tietty :D. Reipasta vauhtia menin, lenkkiin kului 38min ja kaloreitakin paloi 230 :). Voin siis olla tyytyväinen, hih. Iski eilen ihan yhtäkkiä jostakin puun takaa että lenkille, NYT. Tänään en varmaan mene koska menen niin aikasin illalla töihin (aikaisin illalla?? Öö..) ja nyt päivällä koitan saada itestäni irti sen verran että käyn pankissa ja ostamassa yhden joululahjan minkä keksin eilen, ettei se sitten unohdu :). Huomenna voisin yrittää mennä lenkille, ellei koko päivä mene taas nukkumiseen. Tänään oli tarkoitus herätä aikaisin, mutta ei ehkä ihan kuudelta kuitenkaan!! En vaan saanut enää unta ja pyörin sängyssä puolisen tuntia jonka jälkeen nousin sitten ylös. Turhauttavaa.. Se johtuu ihan saletisti iltalääkkeistä, koska parina edellisenä iltana olen ottanut kaks enkä olisi aamuisin noussut ollenkaan ylös ellei olisi ollut pakko. Eilenkin siis nousin vasta puoli yhdeltä päivällä!! Meni kyllä päivä ihan pilalle siinä.. No sitten vahingosta viisastuneena eilen illalla otin vaan yhden, ja heräsinkin sitten kuudelta. Kuinka niitä sitten pitäisi ottaa, 1,5 vai?? Rasittavaa, hehheh.

Oon muuten ihan jäässä. On niin kylmä ettei mitään rajaa.. Palelen tässä vaikka on fleecehuppari päällä ja sukat ja pitkät yöhousut ja kaikki. Varmaankin just siks kun ei ole nukkunut niin hyvin. Tekisi mieli kuumaa kahvia mutta siihen sitten herää muutkin eikä vielä viitsisi alkaa rymistelemään.

Ainiin, päätin eilen että yritän taas olla ilman herkkuja, tavoitteena on 20.12 asti. Eli kymmenen päiväähän siitä sitten tulisi. Sillon lähdetään käymään laivalla, siellä varmaankin tulee syötyä jotakin hyvää. Ja sitten tietysti jouluaattona, odotan kovasti jo niitä kaikkia ihania konvehtirasioita :D. Hehheh.. Ukko ei voi sietää suklaata, eikä varsinkaan konvehteja joten minä olen tässä perheessä se joka saa kaikki ne rasiat. Toisaalta vähän huono homma.. Heh. No mutta jouluna saa syödä sitten. Jos pystyn pitämään tän herkkulakkoni niinkun olen suunnitellut. No pystyn, koska olen aikaisemminkin pystynyt :). Viimeksikin olin yhdeksän päivää ilman mitään hyvää. Niin joo, sunnuntai vähän pelottaa koska lähden sillon juopottelemaan. Viime perjantainahan vähän lähti käsistä kun shoppailukierroksen päätteeksi kävin juomassa muutamat ja pienessä nousussa siinä sitten päätin kotimatkalla hakea Makuunista kamalan säkin ihania suklaakarkkeja.. Jeps. Siitä se sitten taas lähti.. Lauantain olin ihmisiksi mutta sitten sunnuntai-iltana mopo karkasi taas.. Maanantai sekä tiistai jatkui samaan tapaan (töiden lomassa tosin), kotona tuli vedettyä jäätelöä ja vaniljakastiketta ja karkkia. Töissä join kahvin sijasta kaakaoo kermavaahdolla (!!!) --> en edes muista koska olisin viimeksi juonut kaakaoo, ja VARSINKAAN laittanut kermavaahtoa siihen!!! Aargh. No juu mutta onneks nyt ollaan taas päästy raiteille. 

Mulle sanottiin viikonloppuna että olen tällä hetkellä laihempi kun koskaan ennen. Olin tietysti tyytyväinen, mutta aloin sitten jälkeenpäin miettimään että ei se nyt niinkään voi olla.. Kaksi kesää sitten painoin jonkun 47kiloo eli olin reilut viisi kiloa laihempi kun nyt. Ai että olisinpa jälleen niin pieni! Ehkä joskus... Ei kyllä onnistu ikinä jos jatkan samaa tahtia tätä syömistäni. Mietin että olisi aika unelma jos pystyisi olemaan ainakin sen yhdeksän päivää syömättä herkkuja ja sitten pitäis karkkipäivän, sais syödä vaikka kilon Makuunikarkkeja jos pystyy. Sitten taas yhdeksän päivää ilman ja taas karkkipäivä. Ja niinä yhdeksänä päivänä söis sillä aikasemmin suunnittelemallani tavalla, eli

Aamupala; Kaurapuuro (+mehukeitto), Välipala; Banaani, Lämmin ruoka+leivän puolikasIltapala; Leivän puolikas+jogurttia+banaani

Tällä kaavalla olen mennyt kaikki ne herkuttomat päivät. On mennyt aika jees, kalorivajetta tullut reippaasti mutta ne onkin sitten täyttyny mässäilypäivinä eli aika plusmiinusnolla-tilanne. Ärsyttävää. Nyt yritän ihan tosissani sitä yhdeksän päivää, herkkupäivä, yhdeksän päivää, herkkupäivä jne. Paitsi toi joulu vähän sekottaa mutta siitä selvitään. Tahdon laihtua. AION laihtua.

Olen ihan jäässä edelleen.. Voisin pikkuhiljaa hipsiä keittiöön keittämään puuron ja laittamaan sen kahvin tippumaan, josko tässä sitten tulisi hieman lämpöisempi. On kyllä ihan sellainen fiilis ettei huvittais lähteä minnekään mutta ehkäpä se tästä muuttuu. Mutta nyt aamupalalle!