Voi perseen perse. Itsehillintä ja etenkin usko itseen on ihan kokonaan menny. TAAS yritetään alottaa alusta. Perkele.

1649683.jpg kuva

No, alotetaan sitten siitä perjantaista. Niin torstaina vedin siis illalla suklaata, sipsejä, keksejä ja ties mitä kaikkee, en tosiaankaan muista enää... Perjantaina piti olla paastopäivä sitten sen torstaisen takia, aamulla näytti ihan hyvältä. Vaakakaan ei näyttänyt kovin pahoja, 50,3kg. No illalla sit sorruin taas! Karkkeja, suklaata... Joo...

Lauantaina en uskaltanu aamulla käydä edes vaa'alla. Ehkä ihan hyvä. Söin aamupalaks kaks ruisleivän viipaletta ja juustoa sekä kahvin. Päivä meni sitten onneks mehukeitolla (3dl) ja toinen kahvikin meni vielä. Lauantaihin olin siis ihan tyytyväinen.

Sunnuntaikin alkoi ihan lupaavasti... Aamupalaks kaurapuuroa, mehukeittoa ja kahvia 150kcalorin edestä. Päiväkin meni hyvin.. Kunnes illalla! Kaapissa olleet karkkipussinjämät vei voiton, vedin ne. Päivällä kaupoilla ollessa siis onnistuin voittaan itseni, kiertelin itteni kiusaks karkkihyllyjä ja pystyin oleen ostamatta!! Ja sit illalla KOTONA sorruin!!! Mitä tää ny meinaa... Raivostuttaa. Itte raivostutan itteeni. Ja paljon. Että voi olla idiootti saatana.

Nyt sitten riittää tää saatanan syöminen. Tänään en oo vetäny muutakun kupillisen kahvia. Sillä mennään. Ainiin, eilinen aamupaino oli 50,7kg ja illalla ENNEN karkkikeksimässäystä paino oli 50,3kg. Tänään vaaka olis varmasti 51,0kg:n sijasta näyttäny alle 50kg jos en olis vetäny niitä kaikkia paskoja naamaani!!! Vihaan itteeni tällä hetkellä sanoinkuvaamattoman paljon.

Tänään lenkille. Pitkälle lenkille. Sit tiedossa myös steppailua, hyppistä ja tietty vatsat ainaki. Katotaan sit mitä muuta... Pakko tälle ruholle on jotain tehdä. Läski saatana. Lyllyy karkkeja ja suklaata. Möhkö.

Siis viime viikon lopussa 49,8kg ja nyt 51,0kg???!!!!??? Mikä mättää?????

1649680.jpg kuva