Käväsin sit vaa'alla äskön, pari kertaa kyl mietin et viittinkö. Mut kävin kuiteski ja näyttihän se sit 50,7kg. Perjantaina kuiteski oli 50,1. Joopa, kannattaa sunnuntaisin syödä kun pieni porsas!! Jos meinaan haluaa nähdä vaan nousevia lukuja... No, tästä taas vaan alaspäin!

Eilen sitten siinä ilmapallo-olossani mietiskelin että miten tän sais toimiin vähän paremmin.. Nyt koitan sellasta et syön aamupalan normaalisti ja loppupäivän sit katon tarviiko kuinka paljon syödä. Eilen aamulla söin kaks ruisleivän viipaletta juustolla eikä loppupäivänä tarvinnu tosiaan edes harkita syömistä, vettä meni 2litraa. Mut voi tosiaan olla sen sunnuntain ansioo ettei eilen tehny mieli yhtään mitään. No jaa. Sit tänä aamuna söin kaurapuuroo ja 1dl mehukeittoa, sekä tottakai kahvi. Yhteensä n. 150kcal.

1631701.jpg

Kaurapuuro on hyvää <3

Tänään menen vielä vesilinjalla, mehukeittoa illalla ennen nukkumaanmenoa mut siihen saa rajottua, luulen ettei edes tee mieli mitään. Koskahan sitä oppii herkkupäivänä herkuttelemaan kohtuudella??? Öö ei ikinä. Taitaa olla vaan parasta et unohtaa koko herkkupäivän, sillä siitä pääsee :-D Ei vaan, sittenhän vasta tuleekin mätettyä jossain vaiheessa jos kokonaan kieltää.

Hihii, ostin eilen kaupasta hyppynarun :-D!! Sillä voi sit pompotella. Kun alkaa vähän kyllästyttään nää vaihtoehdot, lenkillä on ihan jees käydä mut sit kun aina vaan samat CrossTrainer tai stepperi täällä kotona niin pidemmän päälle nyppii. Olihan tossa joku kolmen kuukauden jakso jollon joka päivä vedin niillä yhteensä n.45 min. Sit tuli stoppi, ei vaan jaksanu enää. Mut nyt uudestaan pikkuhiljaa :-).

Ulkona on kyllä niin synkännäköstä ettei huvita lenkillekään lähtee. Onneks ei sada mutta kuitenkin... Vois kai sitä iltapäivällä mennä, eilen ei tullu tehtyä mitään paitsi 20*vatsa ja testattua hyppistä.

Nyt elämä alkaa voittaan taas! Heh.. Seuraavana päivänä tollasesta ihanasta rasvapäivästä tuntuu et meinaa kuolla ja et HALUIS kuolla. Hävettää vaan niin ja miettii ainoastaan et ois voinu jättää syömättä. Ainakin sipsit. Ja suklaan. Ja ehkä osan niistä karkeista. Jäätelöökin tais mennä liikaa. Mut osaispa ajatella sitä sillä hetkellä!! Mut ei..

No turhaan sitä kai tässä vatkaan, syöty mikä syöty. Koitetaan sit miettiä seuraavalla kerralla. Mitä toivottavasti ei tuu... Kohtuuden rajoissa!!

Mukavaa päivää kaikille ja kertokaahan ihmeessä mullekin jos tätä luette, ois mukava tietää <3