Yö meni töissä jälleen ja joku järkevämpi olisi nyt nukkumassa.. Jatkamassa uniaan pakollisen tunnin hereilläoloajan jälkeen. Mutta ei näköjään tää.. Silmiä kyllä painaa et taidan kirjottaa pikapostauksen ja painua sängynpohjalle takasin :).

Eilinen meni hyvin syömisten osalta, koko päivänä ei ollut nälkä ollenkaan. Söin silti ettei tule huono olo, töissä oli kuitenkin oltava. Päivän saldona kaks banaania ja pieni pala omatekemää pizzaa. Enempää en sitten viitsinyt syödä kerta ei ollut nälkä eikä siis ollut pakko, ei tehnyt edes mieli. Kiitos jälleen viikonlopun mässäilyn.

Noh, ulkona näyttää pahasti siltä ettei lenkille ole kuivana menemistä, ei kamalasti houkuttele. Nyt on kyllä sellanen fiilis ettei jaksakaan, mut katsotaan sitten kun toisen kerran herään tähän päivään mitä mieltä sillon on. Jos jaksaa mutta sataa edelleen niin voin sitten crossata kuivana sisällä :).

Pitäis joku ilta ottaa töihin sykemittari mukaan niin näkisi paljonko siellä tulee suurinpiirtein kulutettua illassa. Aamussa ei tule varmaan kulutusta sen enempää kun kotonakaan mutta illalla enemmän sitten kun on enemmän tekemistäkin.

Ajatus takkuaa aika pahasti joten korkea aika siirtyä sängyn puolelle :)