Jesh, hyvin menee. Eilen iltapäivällä kävin 40min kävelylenkillä. Vähän otti päähän kun MP3-soitin sammahti kolmannen biisin kohdalla. No olihan se kauan kestanytkin ilman latausta mutta oli aika ankeeta köpötellä ilman musiikkia.. Noh, nyt se on latautunut yön yli joten pitäisi taas kestää seuraavat kolme kuukautta, heh.

Ei ole edes tehnyt mieli syödä mitään "ylimääräistä" nyt tämän kolmen päivän aikana. Ei edes eilen illalla kun laitoin tuolle armaalle ukolleni karsean ison annoksen jäätelöä ja kinuskikastiketta. Voittajana siis selviydyin :). Tänään mennään iltapäivällä vähän kaupoille kiertelemään ja meen sitten yöks jälleen töihin. Huomenna myöskin. Sunnuntai on vapaa, en yhtään tiedä mitä sillon sitten tekisi kun mikään ei ole aukikaan. Jotakin puhetta oli että jos mentäis ulos syömään. Apua, näin hyvin alkaneen viikon jälkeen sitten syömään jotain rasvassa uinutta kaloripommiruokaa? Hui. No, mitään ei ole vielä lyöty lukkoon että se jää vielä nähtäväksi.

On kyllä taas ihana olo. Aamulla ei ollut edes nälkä joten söin vähän rasvatonta jogurttia ja banaanin. Iltapalaks eilen kyllä vetäsin hedelmäannoksen; banaanin, omenan ja appelsiinin ja niiden lisäks juustosämpylän. Oli aikamoinen kukkurallinen hedelmänpalasia, heh... Mutta niitä olen antanut itselleni luvan syödä niin paljon kun vaan maistuu :). Niinkun jossain jälleen sanottiinkin; Onko kukaan koskaan syönyt itseänsä hedelmillä ja vihanneksilla ylipainoiseksi? Ei kai, heh. Siispä voidaan ihan hyvällä omallatunnolla "mässäillä" hedelmillä :D

No juups. Olisi kiva mennä tänäänkin lenkille mutten kyllä varmaankaan kerkee koska on se shoppailukierros edessä ja työ-yö. Katsotaan huomenna päivällä, tai sitten sunnuntaina.. Vaa'alle en ole uskaltautunut enkä varmaan hetkeen uskallakaan, on sen verran löysästi elelty taas. Jos saisin pari viikkoa menemään näin niin sitten voisin harkita :). Mutta nyt vähän puuhastelemaan kotihommia ja sitten menoks :) Palataan!!