Iiihanaa tänään on karkkipäivä jeejee.. Kohta lähden Makuuniin valkkaamaan ja valmiiks jo kuolaamaan iltaa varten karkkeja <3. Oih...

Piti tänään tehdä hiukan pidempi päivän kävelylenkki mutta risteyksessä jossa toiseen suuntaan lähtiessä on pidempi lenkki ja toiseen vastaavasti lyhyempi, lähdinkin sille lyhyemmälle :/. 44min kävelty, pidempi ois ollu n. 1h 15min. Noh, ehkä huomenna sitten sille pidemmälle :).

Eilen söin iltapalaks tavoistani poiketen pullan :). Muuta en sit illalla syönytkään. Lämmin ruokakin vähän venähti ja sitä tuli syötyä aika paljon kans mut ei mihinkään ähkyyn asti. Meillä oli eilen vieraita ja tein ruoan niillekin joten söin vasta kuuden jälkeen illalla. Oli aika kaamee nälkä sillon, päivän muut syömiset kun oli aamun kaurapuuro ja välipalana leipä ja jogurtti. No ei ne syömiset niin huonosti eilen menny mut välipalan ja lämpösen ruoan välissä oli liian pitkä aika, nälkä pääsi kasvaan liian suureks... Tänään taas viisaammin :).

Aikomus ois vihdoin käydä ostaan juoksupuku. Jos hyvä löytyy niin illalla on sitten lähdettävä testaamaan ;). Olen vieläkin vähän kahden vaiheilla pidänkö tänään toisen lepopöivän putkeen hölkkäämisestä. Eilinen teki jaloille tosi hyvää, kun siis antaa niiden levätä välillä :D. Toisaalta en pitäis pitää tänään lepoo koska lauantai on lepo ja tällä viikolla myös sunnuntai. No, katsotaan :)

Nyt valmistamaan välipalaa ja sitten liikenteeseen :)! Huomiseen!