Viikonloppu meni ja ei menny suunnitelmien mukaan... Lauantai meni ihan hienosti ja eilinen aamupaino oli 50,5kg. Mut illalla tuli syötyä kaikennäköstä ja aika paljon. Lähinnä syömiset keskitty vihanneksiin ja hedelmiin, mut oli siellä kyl karkkia ja suklaatakin. Luovuin sit kalorien laskemisesta jossain vaiheessa ja niin myös vaa'alla käynnistä tänä aamuna!! En varmana halua nähdä mitä se näyttäis...

Sit päätin asian joka tuskin pitää tätä päivää kauemmin mut yritän kuiteski. Koitan olla laskematta nyt viikon ajan kaloreita ja YRITÄN olla käymättä vaa'alla, vaikka perjantai aamu vois olla punnitushetki. Mä tiedän jo valmiiks ettei tää tuu pitään mut silti yritän ihan tosissaan. Koitan aamusin syödä aamupalan, ruisleipää, sit aamupäivällä hedelmän, porkkanan tms., sit ihan lämmin ruoka, iltapäivällä taas välipala ja vielä sit iltapala. Enkä kuole siihen jos joskus syön jotain hyvääkin. Kuolenko? En kai. En kuollut eilenkään. Eikä nyt oo ees huonoo omaatuntoo/morkkista. Enkä voi loppuelämääni pihdata syömisiä, kaiket päivät miettiä niitä. Ihan tosissaan, joka hetki ajattelen vaan syömistä, oikeestaan siis syömättömyyttä, aika raskasta. Jossain vaiheessa tän on kuiteski loputtava. Mut en voi kuitenkaan koskaan päästää kokonaan käsistä tätä hommaa... Mut siis koitan viikon ajan pitää nyt tän, jos vaikka sitten ajatuksiin mahtuis muutakin kun ruoka. Tai sen "puute".

Hohhoh. Tänään aamulla siis aamukahvi (maidolla, jälleen) ja kaks ruisleivän siivua juustolla. Pitäsköhän heittää vaaka menemään.. Mä varmaan alan vihaan sitä kohta... Mulla on nyt toisaalta ihan ok mieli mut toisaalta taas tosi masentunu. Ehkä siks koska tiedän painon lähtevän (loivasti varmaan) nousuun koska syön nyt enemmän kun aikasemmin. Mut jossain vaiheessahan se lähtis jokatapauksessa. Sit ei oo mitään ongelmaa kun palaan töihin. Mut nyt noita syömisiä ja liikkumisia on pakko kyylätä kokoajan, en halua olla mikään pullasorsa. Vaikka siltä usein tuntuukin.

Toisaalta tuntu hyvältä yks päivä kun sanottiin et älä laihduta liikaa, nyt on ihan sopiva. Mut vaikka toisten mielestä ois "sopiva" niin mitäs sit kun ei ite kuiteskaa oo tyytyväinen?? Jos saisin palata kaks vuotta taaksepäin ajassa ja katsoisin peiliin kalorit päässä pyörien, ajattelisinko samoin? Laihduta, kamala näky! No, sillon ehkä oli paljon muuta ajateltavaa kun paino!! Kun sillon siitä ei ollut ikinä ollut mitään ongelmaa.

          1628161.jpg