En vieläkään ole iloisella mielellä mutta sanotaan että paremmalla ja toiveikkaammalla. Vaaka näytti tänään vähemmän mitä olisin luullut, mietin sitä paitsi menenkö vasta huomena vaa'alle mutta uteliaisuus voitti. Lukua en vieläkään halua ilmoittaa, siltikin vaan hävettää oma lipsuminen ja syöpöttely.

Eilinen siis meni hyvin. Aamulla söin kaurapuuroa mustikkakeitolla ja leseillä ja kahvin mustana. Sitten päivän mittaan kaks omenaa, kolme cracottea juuston viipaleella ja vähäkcal kinkulla + kurkulla, lounaaksi kaks pientä palaa kanaa ja wokkivihanneksia + maissia ja raejuustoa. Tais jossain välissä mennä myös toinen kahvi mustana ja illalla saunan jälkeen vielä tee. Tee kyllä todella laittaa pissattamaan!! Nukkumaan mennessä kun olin jo sänkyyn kaivautunut, piti kolme kertaa juosta pissalla ja ihan kun ei olisi koko päivänä käynyt. Joka kerralla tuntu siltä.. Ehkä tee on siitä huono juuri ennen nukkumaanmenoa :-D.

Toivon kauheesti että yhtä hyvin taas jatkuis. Tänään on kyllä suhteellisen kiire päivä että tuskin kerkeän ihan hirveästi ruokaa ajattelemaan, toivon mukaan. Oon laiminlyönyt siivouksen ja pyykinpesun muutaman päivän ajan ihan täysin että tänään olisi vähän pakko ja kavereita pitää mennä sit iltapäivällä kattoon. Jeps.

Ehkä se aurinko paistaa viekä risukasaankin :-)

1715019.jpg kuva