Loistavaa. Siis viikko. Viimeksi pystyin olemaan 9 päivää ilman herkkuja, nyt on tavoitteena vähintään kaksi viikkoa eli puolet vielä jäljellä! Pidempäänkin jos vain mahdollista.. Ainut ongelma tässä on se, että tälläinen ei ehkä voi olla mun elämäntapa, en pysty missään vaiheessa luopumaan täysin kaikista herkuista (tarkoittaa siis lähinnä suklaata). Tämä siis on jonkunnäköinen dieetti ja nehän ei todistetustikaan toimi.. Mutta yritys on kuitenkin kova! Niin ja toinen ongelmahan on se, että jos päätän pitää sen herkkupäivän ja syödä karkkia tai suklaata, harvoin osaan jättää sitä vaan siihen. Kun suklaa on loppu, sitten kolutaan kaikki kaapit pakastinta myöten että josko jossakin olisi jotain syötävää... Parempi sitten vaan olisi olla kokonaan ilman.

Ja tulokset tästä viikosta näkyy jo peilistä, vähänkö ihanaa! Jenkkakahvat huomattavasti pienentyneet ja vatsa litistynyt --> nesteet siis lähteneet liikkeelle. Hyvä. Sitten pari viikkoa vielä rasvanpolttoa ja sitten vaa'alle. Jännittää jo valmiiks :). On kyllä sen verran tässä mässytettyä kaikkea että alimmillaan se näyttää luultavasti sen mun "normaalin" painon eli 52,5kg. Näin luulen... Mutta katsotaan sitten mitä näyttää ja miten jatketaan. Joskus olisi kyllä ihanaa nähdä taas vaa'an näyttävän 49kg... Niin, en meinannut saada yks päivä silmiäni irti kuvasta, joka oli otettu viime kesänä meidän poppoosta. Luulisin että siinä kuvassa mun paino on siinä 49 kieppeillä, siltä haluan näyttää taas! Valkoiset kesähousut jalassa ja ihana vaaleanpunainen toppi <3 Enkä pursunnut yli niistä! Mutta missään vaiheessa ei ole tuntunut niin pieneltä miltä näytin siinä kuvassa, mutta kokoajanhan tunnen itseni liian suureksi.. Liittynee edelleen tähän sairauteeni. Mutta taistelen kohti 49kg:aa.

Olen tämän ja huomisen päivän itsekseni kotona. Tai siis ilman ukkoa, pikkujouluaika katsokaas. Paitsi että huomenna menen aamuvuoroon töihin, ihan kivaa. Tuskin on niin rauhallista mitä tässä viikolla on ollut mutta saapa taas juosta. Eikä tarvi miettiä syömistä. En oikeastaan ole kotonakaan nyt miettinyt tämän laihiksen aikana, yks päivä aloin himoita ruisleipää mutta siihen se sitten jääkin.. Tänään olen syönyt aamupalaksi kaurapuuroa ja mehukeittoa, välipalaks banaanin. Ruoaksi aattelin keittää taas riisipuuroa, nami. Kaveri tulee iltapäivällä tänne niin tuputan sitä sitten sillekin :D. No juu.. Tekeeköhän jouluna enää mieli riisipuuroa tai glögiä kun molempia olen tässä joulun alla vetänyt jo litroittain. Töissä en enää juokaan mitään muuta kun glögiä ja kotiinkin olen sitä ostanut jo monta purkkia.. Tänään illalla aattelin sitä keittää vähän ja nautiskella yksikseni viltin alla sohvalla hyvän lehden kera :). Voiko parempaa perjantai-iltaa enää ollakaan... Mutta haloo todellisuus, nyt ollaan vielä päivässä :D.

Aika laiskasti olen ulkoillut tässä. Eipä oikeastaan ole ollut töiden takia mahdollisuuttakaan mutta tänäänkin esimerkiksi olisi voinut mennä ulos. Paitsi että on aika masentava keli kun nyt ne kaikki ihanat lumet sulaa pois mitä kerkisi tulla :(. Toivottavasti saadaan valkoinen joulu.. Huomennakaan en pääse ulos, kiitos sen aamuvuoron.. Öö ehkä ensi viikolla. Laiska mikä laiska.. Sunnuntaina vähän kaupoille :) Oon jo alottanut joululahjojen hamstraamisen :D Oon ihan mielettömän hulluna jouluun.. Meillä on jo yhdet jouluvalotkin ikkunassa, tosin miehen toimesta, ei mun :). Sellainen ihana "tähtiverho". Oi joi, odotan innolla että pääsen laittamaan kotia jouluiseksi ja paketoimaan lisää lahjoja! Periaatteesta en marraskuun puolella laita vielä joulukoristeita tai valoja, se on mielestäni vähän liian aikaista. Mutta lahjoja ei voi koskaan ostaa liian aikaisin :D Mitä aikasemmin alottaa, sen enemmän niitä on, hih! Rakastan antaa lahjoja.. Niiden saaminenkaan ei ehkä ole niin ihanaa kun antaminen. Varsinkin kun on jotakin mitä toinen ihan tosissaan toivoo ja haluaa, on niin ihana katsoa kun toinen avaa paketin ja tulee iloseks siitä. Ja tietysti haluan lapselle antaa ihanat joulut, mitkä se muistaa aina. No okei, ehkä näitä ensimmäisiä jouluja ei muista mutta näkeepä kuvista että on ollut kuitenkin lahjat ja kuuset ja aivan kaikki. Jouluihminen mikä jouluihminen.

Oijoi, tili tulee ens kuun alussa, ja tietysti veronpalautukset niin pääsen kunnolla sinne jouluostoksille. Nyt tulee vaan kauppareissujen yhteydessä ostettua jotakin pientä jos sattuu löytymään. En kuitenkaan ole sellainen että paketoin suodatinpussitkin ja annan ne lahjaksi.. No mutta eiköhän siitä jouluaiheesta jaariteltu jo ihan tarpeeks.

On hassu tunne kun menen huomenna aamuun, ei yhtään tunnu viikonlopulta. Kun lauantaisin yleensä menen yöksi töihin. Tuntuu oikeastaan ihan keskiviikolta tai joltain vastaavalta.. No eipä sunnuntaina tarvitse nukkua niin pitkään kun pääsee ihan ihmisten aikoihin lauantaina pois. Jää sitten enemmän aikaa ostoksille sunnuntaina :D. Hih..

Ainiin, varasin laivamatkankin siihen joulun alle! En ole kahteen vuoteen käynyt laivalla, on kiva mennä pitkästä aikaa. (((sieltäkin voi ostaa joululahjoja))). Ja tyttö pääsee ensimmäistä kertaa.. Toivottavasti matkasta on vaan enemmän iloo kun stressiä, hah :D Moiks!