Ei nyt oikein jaksa innostaa. Eilen tuli aika paljon vedettyä kaikkea, kakkua, keksejä, karkkia... Koko päivänä en syönyt edes lämpöstä ruokaa, ainoot terveelliset syömiset oli kolme banaania :/. Joo... Tänään sit taas paremmin. Kirotut herkkupäivät.. Muttakun ilmankaan ei voi elää ja sitten pitää ahmia naamariin kaksin käsin herkkuja ja kokoajan. Mihin katosi ne hillityt herkkupäivät jollon söin illalla muutaman sata grammaa irtokarkkeja?? Ja muuten päivä oli ihan normaali eikä tällänen mässäyspäivä kuten esimerkiksi eilen. Nousin sängystäkin vasta kymmeneltä!! Aamupalaks banaani. Välipalaks ruisleipä ja banaani. Sitten tuli vieraita ja meillä oli kakkua, muffinsseja, keksejä.. Kaikkia tuli syötyä. Kakkua otin jopa lisää. Ja keksipaketin lopun söin kun vieraat lähti. Sitten vähän vielä kakkua. Ja tuliaissuklaata. Ei onneks paljoo, joku 50g. Sitten Makuuniin hakeen karkkia. Melkein 400g. No sitten osasin olla iltaan asti syömättä mitään, iltapalaks banaani. Ja BB:n alettua karkkipussi auki ja melkein kaikki meni.. Pari hassua jäi pussin pohajlle.. Oli vaihteeks taas aika oksettava olo. Ei ihmekään... Ainiin söinhän mä yhdessä välissä vielä sitä helvetin kakkuakin.. Eli kalorimäärä eiliselle joku miljoona.. Ehkä tänään ei sitten toivottavasti nälkä vaivaa. Oon syöny kyllä aamupalan ja välipalan jo mutta tavallista pienemmän määrän.. Ei varmaan tee pahaa. Nyt täytyy saada joku roti noihin hiton karkkipäiviin eikä vetää itteensä sellaseen ähkyyn. Eilen mietin sängyssä kieriessäni että pitääkin muistaa tää olo seuraavan kerran kun kauhoo Makuunin karkkilaareilla. No, kokemuksesta kyllä tiedän ettei se oo niin helppoa eikä se huono olo siinä karkin himossa tunnu miltään.. Siis se tuleva huono olo. Joopa joo, seliseliseli. V*tuttaa nyt vaan ihan suunnattomasti. Miksen voi oppia. Miksen voi parantua. Miksen voi elää niinkun normaali ihminen?? Miks täytyy syödä niinkun karkit loppuis sinä päivänä maailmasta?? V***u

Sellaset fiilikset. Kiva mennä illalla töihin. Tuleepa kulutettua eilisiä läskikaloreita siellä sitten. Onneks pääsin tänään kävelyllekin eikä satanutkaan koko aamua niikun olin jo ihan varma kun nousin sängystä. Iltapäivällä ennen töihin lähtöä koitan saada itteni lähtemään hölkkälenkille, tänään kun olis taas se päivä. Viime viikolla kävin vaan kahtena päivänä, sekin ottaa päähän. Mikä hiton lepsu musta nyt on tullu?? Miksen voi vaan tehdä niinkun on suunnitellu ja miten olis tyytyväinen itse. Muttakun ei. Ei niin ei. Saamaton paska, ei siinä kai muuta.. Tänään lämmin ruoka, vähän vaan jotain, ja illalla kevyt iltapala ennen töihin lähtöä. Seuraavaks sit aamupala huomenna aamulla. Joskus kun herää.. Ehkä siinä saa sit aamupalan ja välipalan samaan ateriaan niin ei huomennakaan tarvis syödä niin paljon. Ja huomenna päivällä hölkkäämään, toivottavasti jaksan. Ei auta itku, se on jaksettava. Luuseri.

Piti tulla nopeesti vaan mainitteen että olenpa muuten taas huono ihminen mutta kyllähän tota tarinaa kerty.. No, nyt tarvii jatkaa matkaa, onneks on tänään tekemistä niin ei ehkä niin paljoa kerkee miettiä näitä ahdistavia asioita.. Huomisiin siis.