No niinhän siinä sitten eilen kävi että tuli syötyä vähän liikaa. En edes jaksa kaikkea syötyä luetella mutta listaan kuului mm. pulla, jäätelö ja koko pussillinen karkkia mitä ostin Makuunista. Oli nukkumaan mennessä niin huono ja ähky olo ettei oikeen mitenkään päin ollut hyvä olla.. Nii-in, sen siitä saa!! Olihan se ennustettavissa, että se syöpöttelykohtaus jossain vaiheessa tulee. Mutta tänään sitten ei taas vastapainoks onneks oo ollu kauhee nälkä missään vaiheessa.. Oon syönyt ainoastaan kaks banaania ja lämpösen ruoan, vähän sitä samaa nakki-perunamuusipataa mitä eilenkin, raejuuston ja leivän kanssa. Nyt odottelen että tulis edes vähän nälkä niin syön iltapalan sit. Ajattelin laittaa vaan vähän hedelmiä ja porkkanaa, kun se nälkä ei tosiaan oo mikään maksimaalinen ollut.. Sain tänään itseäni niskasta kiinni ja lähdettyä lenkille! Tosin siis vaan kävelylenkille mutta parempi sekin kun ei mitään :). Itseasiassa olis tehnyt mieli lähteä hölkkäämään mutta se ei käytännön syistä ole tänään mahdollista.. Ehkä huomenna sitten. Aamulla on mentävä kävelemään taas, mutta katsotaan mitä ilta sitten tuo tullessaan :)

En yhtään tiedä muutenkaan mitä tekisin huomenna. Tänään olen ollut menossa koko päivän, kotona en ihan hirveän montaa tuntia ole viettänyt :). Aika jees, eipä oo tullu mietittyä eilisiä syömisiä ja tuskailtua niiden takia.. No, vielä kerkiää, iltaa on jäljellä.. Mut no, turhaahan niitä on miettiä ja potea huonoa omaatuntoa koska syöty mikä syöty, ei sitä voi enää muuttaa. Ainoa hyvä asia mikä siinä oli, oli se, etten oksentanut. Olen siis ihan konkreettisesti edistynyt paranemisprosessissani. Vaikka tuli ahmittua, herranjestas onko siitä edellisestä kerrasta jo kuukausi tai ylikin?? Taitaa olla. Tai en oikeastaan sanoisi sitä edes ahmimiseks, söin vaan liikaa. En ahmimalla. Mutta en oksentanut vaikka olo olikin sellainen sitten illan päätteeksi. Ennen olisin oksentanut illan mittaan varmasti useasti.. Olen edistynyt, hiphei!

No, nyt on hyvä jatkaa taas eteenpäin tasaisesti. Ensi viikolla alkaa jälleen niin kävely-, kun hölkkälenkitkin. Niin ja työt! Tai no, ei oikeastaan.. Teen alkuun sillon tällön päivän jos toisen. Että eipä sitäkään voi sanoa kun melkeinpä harrastukseks :D. Joo.. Mutta kuitenkin, tuttu arki alkakoon jälleen ensi viikon alussa! Olenhan tälläkin viikolla käynyt kahtena päivänä hölkkäämässä eikä kävelylenkitkään jääneet kun kahtena päivänä väliin joten ei ihan miinuksella olla liikunnan suhteen :). Mutta se eilinen.. Noh, olis aika jo unohtaa. Tai ainakin antaa olla..

Mutta sen pidemmittä jorinoitta mukavat viikonloput kaikille, vaikkakin huomenna varmaankin tulen taas kertomaan kuinka tylsää ja sisällötöntä mun elämä on :D. Nyt tekemään herkkuhedelmälautanen...