Menee ihan mielettömän hyvin! Ihanaa kun pystyy elämään "normaalisti", ei ajattele kokoajan ruokaa ja syömistä, elämään mahtuu vihdoinkin jotakin muuta myös. Tätä on odotettu :).

Kuudes hyvä päivä, vai sanoisinko loistava :D. Niin ja maanantaina todella söin parisataa grammaa irtokarkkeja (mahdoinko kertoa siitä jo...?) eikä tullut huonoa omaatuntoa. Ei missään vaiheessa. Ei vieläkään. Ei tehnyt mieli oksentaa. En ole oksentanut kuuteen päivään. Tää on ihan huippua.

Ja osaan syödä kohtuudella. Osaan nyt ottaa kohtuullisia annoksia ja syödä tasan sen enkä yhtään enempää. No osasinhan ennenkin ottaa kohtuullisia annoksia mutta SILLE päälle sattuessa sitten santsattiin ja santsattiin niin kauan että vessa kutsui. Mutta ei enää, ihanaa.. Ja The Kirjasta olen oppinut paaaaaljon asioita. Se on ihan mielettömän hyvä! Suosittelen kaikille lämpimästi sen lukemista, siis kirjaa nimeltä Lupa syödä. Olen nyt noin puoli välissä ja se on opettanut mulle enemmän asioita kun biologian tunnit yhteensä ihmisen anatomiasta :D. Ihan oikeesti hei....

Joops... Mitäs muuta. Huomenna olis karkkipäivä. Mietin siirtäisinkö sitä viikonloppuun. Näkee nyt, niinkun aikasemmin sanoin niin en aseta itelleni liian tiukkoja sääntöjä. Niin on helpompi mennä eteenpäin.

Tänään on lepopäivä hölkästä.. Teen tänään pitkät venytykset ja käyn kävelyllä mut muuta en. Ma ja ti molempina kävin 30min hölkän (kaloreita kuluu 30min lenkillä n. 250). Eilen hölkkäsin jo 17min putkeen joka on kauan mulle joka on koko elämänsä ollut ihan rapakunnossa :D. Sit kävelin minuutin siinä välissä ja hölkkäsin koko loppumatkan kotiin eli 12min vielä. Jeeee.... Hyvä minä :)

Eipä muuta tällä kertaa <3