Niinkun arvattua, tuttuun ja turvalliseen on palattu takaisin. Muutaman älyttömän mässäilypäivän jälkeen on jälleen palattu ruotuun, ruoat on taas kirjattu ylös ja on eletty esimerkillistä elämää. Kolmatta päivää. Turvallisuuden tunne on palannut. Siksi juuri takaraivosta pyrkii ilmoille ajatus, etten varmaan koskaan parane. Koska tunnen älytöntä turvallisuutta ja helpotusta palattuani taas ruokapäiväkirjani ja kaloreiden laskun turvalliseen maailmaan. Huoh. Haluaisin joku aamu herätä ja olla onnellinen siitä että olen jättänyt kaiken sen sairauden taakse, mutta se tuntuu tällä hetkellä olevan jossakin ulottumattomissa, en ikinä pääse sinne asti... Ahdistaa jollakin tavalla, vaikka mainitsinkin jo, että kolmatta päivää eletään hyvin. Olen syönyt terveellisesti, kohtuudella enkä herkkuja. Yhtään. Viime viikollahan keskiviikko-perjantai oli aika mässäilyä, tai no ei oikeastaan mässäilyä mutta suklaata ja muuta hyvää söin joka päivä. Tai joka ilta lähinnä.. Eilen en edes juonut kahvia kun meillä kävi vieraita.. Kaikkea olin laittanut tarjolle; pannaria, muffinsseja ja marjapiirakkaa.. Se on ihana tunne kun herkuttelupäivien jälkeen, palattua "ruotuun", ei edes tee mieli mitään. Vaikka leipoisi, ihan mitä vaan, niin ei himota maistaa. Mutta siis palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, ahdistaa jollakin tasolla vaikka menee hyvin ruoan ja liikunnan osalta.. En osaa selittää tarkemmin.

No, mutta tekee mieli listata hyvin menneiden päivien syömiset ja liikunnat.. :)

Lauantai 25.10: Aamupala: kaurapuuro, mehukeitto; Lämmin ruoka: kanarisotto, vihannekset, leipä, banaani; Iltapala: jogurtti, banaani

Liikunta; Hölkkälenkki 39min (-387kcal) + työt 5h ---> älytön kiire, pelkkää juoksemista koko työaika :D.

Sunnuntai 26.10: Aamupala: ruisleivän puolikas, jogurtti, banaani; Välipala: banaani; Lämmin ruoka: 1,5 perunaa, 1/2 pihvi, kasvikset, leipä; Iltapala: 2*porkkana, banaani, n. 2 dl jogurttia

Liikunta; Hölkkälenkki 33min (-333kcal)

 

Että ihan hyvin on mennyt. Huomaatte etten ole päässyt banaani-riippuvuudestani vieläkään eroon :D. Haha.. Päivässä menee 2-4 banaania edelleen.. Ainiin ja juomia en jaksa enää kirjata ylös koska ne ovat aina vettä, 1-2 kuppia mustaa kahvia päivässä ja pari lasia tuoremehua per viikko.. En tosiaankaan muista koska olisin juonut jotakin limpparia tms... Siitä on ihan mielettömän kauan aikaa. No, enpä ole tuntenut tarvettä niihin :D. Ei ole ikinä ollut mikään himo noihin sokeriliemiin, paitsi ehkä aikoinaan krapuloissaan muttakun niitäkään en enää harrasta. Heh.

Tänään aamu alkoi kaurapuurolla ja mehukeitolla, ja illalla taas töihin. On kyllä kaloreiden kulutuksen kannalta pelkkää positiivista noi työt, koska syön illalla n. kahdeksan aikaan normaalisti iltapalan, jonka jälkeen lähden töihin ja seuraavan kerran syön aivan niinkuin normaalistikin aamupalan kahdeksan aikaan aamulla.. Töihin en ota mitään eväitä koska yöt on yleensä niin lyhyitä, aamuvuoroon otan sitten jogurttia, banaania ja porkkanaa tms. Ruokailut jää yleensä kyllä aika heikolle aamuvuoroissa jä niinä päivinä yleensäkin. Aamupalan lisäks tulee töissä syötyä miten kerkee, joskus ei kerkee ollenkaan. Sitten illalla vasta kotona iltapala.

Tuntuu että tulee nyt ihan turhaa kirjotettua noista syömisistä.. Taidan lopettaa tähän :D

Ainiin, sen verran vielä että en tiedä koska uskallan käydä vaa'alla seuraavan kerran. Tuntuu että olisin lihonut kymmenen kiloa keskiviikko-perjantai -herkuttelujen aikana. Ehkä joskus kuukauden päästä. Jos ei tule herkuteltua paljoa. Mikä ei onnistu. En käy vaa'alla enää ikinä..