Tässä muuttohässäkän keskellä kerkee sen verran kirjotteleen et vähän laittaa suuntaa kuinka menee... Nyt oon vanhassa kämpässä pesemässä viimeisiä pyykkejä jotka raahaan uuteen sitten kuivumaan, heh. Toissapäiväinen meni niin hyvin kuin ikinä voi, 3h ja 50min huhkimisesta tuli kalorivajetta -950kcal ja kiireisen päivän keskellä en kerennyt (onneks) syömään oikeen missään välissä eli päivän saldo oli noin -1900 kcal! Hih, huippua. Eilinen meni kulutuksen osalta hyvin kans, kulutusta tuli vähän toissapäiväistä enemmän mutta tuli syötyä aika paljon kans. Normaalia ruokaa, leipää, lisäks sit jäätelöö aika lailla, sekä illalla suklaata. Ja vähän ehkä päivälläkin :-D. Mutta sen kunniaks sain syödä eilen hyvin ja herkutella kun olihan eilen torstai ja PUNNITUSPÄIVÄ! Vaaka näytti siis torstaina 31.7. 50,1kg. Muutosta edelliseen -0,5kg, jeejee! :-)

Tänään en ole syönyt vielä mittän, eilisen jälkeen ei vaan oo tehny mieli. Aamulla join 1,5 kupillista mustaa kahvia ja äskön kun hain Vapaa Valinnasta koreja, ostin Sisu-pastilleja, niitä oon muutaman nyt syöny. Mut luulen et tästä päivästä selvitään kaiken kaikkiaan hyvin.. Kaupasta aattelin matkalla toiseen suuntaan hakee pakasteita ja ajaa lujaa sit viemään ne pakastimeen :-D. No onneks ei oo mikään paahtava ilma nyt, ne saattaa jotenkin säilyä perille asti. Niin eikös tänään pitänyt sataa??

Joo mutta siinä kai ne tärkeimmät, täytyy vähän alkaa siivoileen täällä vanhassa. Palataan taas! Luultavasti ens viikolla... :-)