Onneks puoli kiloo vähemmän kun eilen. Mutta ei se silti oo 49,8kg :-((( Mietin tänä aamuna kun söin kaurapuurooni et mitä hiton järkee tässäkin on, kitkutan pienillä kaloreilla monta päivää et voin sit vetää painon takas ylös kauheella syöpöttelyllä!! Enkä nyt tarkota pelkästään siis sortumista karkkeihin ja suklaisiin tms., vaan nytkin yritän vetää torstaihin asti pienillä kaloreilla kun sillon mennään ulos syömään ja sillon tosiaan tulee kans syötyä. Öö, äly hoi....??

Nojaa. Eilinen meni mahtavasti. Paasto onnistui, päivän saldoks tuli 40kcal (kahvi maidolla aamulla ja 2dl sipulikeittoa, joka oli ihan järkyttävän pahaa). Illalla join teen vielä mutta siitähän ei kaloreita kerry... Et siis hyvin meni. Ainiin ja kävin siellä lenkillä, kalorikulutus n. 260kcal. Jeejee! Tänään söin aamupalaks kaurapuuroa, mehukeittoa 1dl ja kahvia. Vanha tuttu :-). Nyt on sairaan hyvä olo, ei oo nälkä mutta ei oo missään ähkyssä, tällänen kun olis aina! Eikä tee mieli mitään enää. Tää olo ois aivan täydellinen!! Mutta valitettavasti se ei kovin pitkälle päivää pysy kun alkaa tekeen mieli kaikkee epämäärästä :-(. Mut nyt pysytään torstaihin asti tiukkana eikä sorruta (varsinkaan) karkkeihin! No, eipä täällä kotona mitään herkkuja ookaan, onneks, ja näin aion asian pitääkin. Siis ettei kotona turhaan loju karkkeja eikä VARSINKAAN suklaata koska ne ei kauaa meillä säily kun oon syöny ne. Heh, mahtava itsekuri!! Joopajoo. Mutta ei herkkuja meille kitooooos!

Noh tänään on taas luvattu sadetta koko päiväks et ulos ei tarvi paljo lähtee. Täytyy siis sisällä kehittää päivän liikunnat. Edelleen vaan tympii samat laitteet, ei millään huvittas. No näkee nyt...

1652280.jpg kuva

Miksen muuten tajunnu hyppynarua ostaessani ostaa kalorilaskurilla varustettua?

-------------

Klo 14:20

Juu, hienosti menee. Aamupalan lisäks oon vetänyt tänään mehukeittoa 1,5dl ja teen. Ja kävin kuiteskin sitten ulkona lenkillä, sisällä ei innosta tehdä mitään. Lenkkiin kului 40min. Mietin loppupäivän syömisiä, jos ihan hirvee nälkä iskee niin syön saman satsin kun aamulla, tosin ilman kahvia. Eli kaurapuuroa ja mehukeittoa tiedossa :-). Jos nälkä ei ylitsepääsemättömän suureks kasva, menen loppupäivän mehukeitolla. En kyl tajua mitä järkee (asiasta toiseen) on ennen juhannusta mennä raflaan syömään!! Kun juhannuksena varmasti tulee muutenkin syötyä ihan tarpeeks ja liikaakin. No, sillon on mentävä kun pääsee.. :-). Eikä kai maailma siihen kaadu, ei oo tähänkään mennessä kaatunu.

Oon muuten alkanu käymään vaa'alla useemman kerran päivässä. Aika raskasta.. Siis ihan joka vessakäynnin yhteydessä, aamulla monta kertaa, illalla ennen suihkua.... Tekeekö muut näin?? Tuntuu aika sairaalta tää oma toiminta joskus.