Aika menee ihan kauheen nopeesti, taas mennään jo uutta viikkoa ja nythän on jo tiistai!! Huhhuh. Eilinen oli taas kauheen kiireinen päivä, miten noi maanantait tuntuu nykyään olevan? En kerennyt koneelle ollenkaan, ja illalla vasta kuuden jälkeen sain ylipäätään vähän hengähtää :D. Oon ottanut nyt tavaks käydä kävellen kaupassa (onko kolme kertaa peräkkäin kävellen tehty kauppareissu tapa?) ja siinä samalla tulee päivän kävelyt tehtyä. Siispä kaksin verroin hyötyä :D. Kauppaan kävelee vähän yli 20min. Eli kauppareissun heittää noin tunnissa, vähän alle... Tietysti sitten kun pitää isommat ostokset tehdä niin autolla isompaan kauppaan.

Joo, mutta sitten listaan viime viikon (en muista viikon numeroa :D) liikunnat;

MA; Kävelylenkki 74min (-283kcal), hölkkälenkki 41,5min (-316kcal), TI; Kävelylenkki 44min (-170kcal), hölkkälenkki 41,5min (-291kcal), KE; Kävelylenkki 43min (-186kcal), TO; Kävelylenkki 41min (-172kcal), hölkkälenkki 38,5min (-320kcal), PE; Kävelylenkki 42min (-190kcal), hölkkälenkki 38min (-307kcal), LA;-, SU; -

Lauantaina ja sunnuntaina laiskottelin urakalla molemmat päivät enkä käynyt edes kävelyllä :D. No ei vaan, viikonloput on muuten niin kiireisiä ja tulee hyötyliikuntaa paljon joten muuta siihen ei välttämättä edes tarvitse.

Hölkkälenkin menen nykyään nopeammin kun aikasemmin. Eilen yritin ihan tarkoituksella hidastaa vauhtia mutta vaikka kuinka ajatteli kokoajan että hitaammin, hitaammin, ei silti pystynyt :D. No ihan kiva, kaloreita kuluu enemmän vaikka aikaa menee vähemmän. Kohta voin hieman pidentää lenkkiä taas! Jee..

Opettelen syömään banaania. Eilen maistoin ekan kerran eikä se edes ollut ihan hirveen kamalaa. En siis ole ikinä syönyt banaania (paitsi jogurttina) ja ajatuskin siitä on puistattanut aina. En tiedä mikä nyt iski mutta ajattelin josko oppisin sitä syömään. Tänään ostin kaupasta kaksi banaania :D. Hullu mikä hullu....

No juu. Kuulumiset oli siinä tiivistettynä, nyt menen jotain puuhastelemaan vielä ja sitten kaverille kahville. Niin ja lauantaina muuten jänistin tuoremehun kanssa mutta sunnuntaina illalla join lasillisen :D. Ja eilen ostin jo uuden purkin odottamaan vanhan loppumista. Ja söin iltapalaks lauantaina omatekemän kaurasämpylän, jogurtin SEKÄ jäätelöä, hihhih... Sitä se teettää kun ei osaa päättää.