Dodii, kello on alle puolen päivän ja just tulin extrareippaalta lenkiltä. Ihana olo, hiki virtas ihan tajuttomasti ja on niin kuuma et meinaa kuolla. Lenkki ei ollut ajallisesti kun vaan 35min, mutta valittin reitin sillai et melkein kokoajan oli loivaa ylämäkeä, paljon jyrkkiä myös. Rullailin ihan ristiin rastiin, muutamaa metsäpolkua suuntaan ja toiseen ja ilman päämäärää... No kotihan oli päämäärä mutta kuiteski. Aah, kalorikulutusta en tarkalleen tiedä mut "normaali" 35min lenkistä olen laittanut n.-140kcal joten tämä olkoon ylämäkien ja reippaamman kävelyn ansiosta -200kcal!

No, siihen syynä miks oli pakko lähtee lenkille hätäsesti oli se, että kahvin kanssa söin palan eilen itse leipomaani marjapiirakkaa... Se oli tosi tosi pieni pala kyllä ja kalorit siitä laitan vähän yläkanttiin, olkoon siis 80kcal. No kai sitä nyt maistaa saa ja just kehuin etten ole koko viikolla syönyt mitään hyvää! No hyvää ja hyvää mut siis makeeta. Mun hyvää on myös ruisleipä ja juusto :-D. Himoitten niitä ihan taukoomatta!! Tänään aion vielä iltapäivällä sitten kiusata stepperiä et saa vielä vähän kaloreita kuluun, muuta suunnitelmaa ei ole.

Tähän mennessä siis: 2*kahvi maidolla (yht. +16kcal) ja pala marjapiirakkaa (n. +80kcal). Reipas lenkki 35min (n -200kcal).

Ihan jees siis menee! Aurinkoista päivää kaikille!

                1617873.jpg

-----------

18.20

Tuli karsee karkinhimo ja söis pussillisen lakua, hyvällä omalla tunnolla :-)