Mutta en käynyt vaa'alla niinkun eilen jo sanoin.. En vaan uskaltanu :-D. Luulen että se näyttäs jotain 51,0kg:n paikkeillä, mut turha kai niitä on arvailla kun ei sitä saa tietää. Heh.

Eilinen meni hyvin, aamulla siis join pelkästään kupillisen kahvia, mustana tietty. 12sta aikaan myös kahvi, sit kolmen maissa lämmin ruoka, makaronia ja nakkikastiketta ja ruisleipää juustolla.. Iltapalaks saunan jälkeen söin hedelmiä; kiiviä, nektariinia, päärynää ja omenaa. En tietenkään kokonaisia :-D. Ainiin, illalla join vielä yhden kupillisen kahvia. Eilen oli siis kahvipäivä :-D. Joo, oon tyytyväinen eiliseen. En oo jaksanu laskee kaloreita, tuntuu et sillon kun niistä pitää tarkkaa kirjaa, sortuu herkkuihin helpommin. En tiä onko näin mut tuntuu...

Aattelin josko tänään jaksais sit lähtee lenkille.. En oo viä varma mut koitan. On ollu niin pitkä tauko lenkkeilystä et on hankala saada itteensä lähteen. Pöh.

Tänään on muuton jälkeen eka päivä kun ei oo tiedossa mitään tekemistä, muutakun kaupassa käynti. Mut siis tavaroiden hakemista vanhasta, jotain ostoksia tehtävä, siivous, VERHOJEN RIPUSTAMINEN JA SILITTÄMINEN mitä olen tehnyt tässä nyt KOLME päivää!! Aika lailla rasittavaa puuhaa. Niin ja kun ne verhot pitää ensin käydä ostaan!! Tai ommella itse niinkun olen osan tehnyt. Huhhuh.. Aika urakka. Mut alkaa oleen loppusuoralla, onneks.

En ois aamulla jaksanut millään hilautua sängystä ylös.. Mut pakko oli. Alotin tänään aamun aamupalalla (kaurapuuroa mehukeitolla ja leseillä), monena aamuna ei oo ollu yhtään nälkä joten oon tyytynyt pelkkään kahviin. Mut tänään vaikkei kiljuva nälkä ollutkaan, keitin puuroa. Olipa hyvää "pitkästä" aikaa :-).

Noniin, sitten on urakka lukasta kaikki uudet kirjotukset läpi mitä muut on kirjotellu :-D